AUTOSERVICE: OPLEV KØREGLÆDEN I EN TJEKKET BIL

Autoservice hos First Stop er din garanti for køreglæde

Spar penge og giv bilen et sundhedstjek hos dit lokale First Stop værksted

Sørg for at din bil er godt klædt på til vejene på alle tider af året, så du er sikret optimal køreglæde og sikkerhed for både dig og dine medtrafikanter.

Når du svinger forbi dit lokale First Stop dæk- og autoværksted til regelmæssige serviceeftersyn og autoservice giver du din bil bedst mulige betingelser for at være både sikker og behagelig at køre i. Samtidig har du et køretøj, der holder længere, har optimalt lavt brændstofforbrug, og som du kan regne med starter hver morgen.

Find og book tid
hos din lokale
First Stop forhandler

 

Ved autoservice sørger vi for kvalitetsstemplet til din servicebog

Hos First Stop kan du både få et lille og et stort serviceeftersyn af din bil.

Lille autoservice: Ved det mindre serviceeftersyn gennemgår vores dygtige mekanikere din bil visuelt og aftapper olie, skifter oliefilter og påfylder igen med den rigtige motorolie. Vi anvender naturligvis en olie i høj kvalitet. Herefter kontrollerer vi dækkenes stand, mønster og dæktryk. Af samme omgang bliver dine lygter, viskerblade samt visker- og sprinkleranlæg kontrolleret. Derudover tilses motoren, komponenter, gearkasse, bremsesystem, batteri, væskestand og meget mere. OBS!! Opstår der noget, eller finder vi noget, der skal fikses, ringer vores mekaniker til dig inden. Vi påbegynder aldrig en reparation uden din accept.

Stort autoservice: Det store serviceeftersyn udfører vi de samme opgaver, som ved det lille. Her får du dog også skilt dine bremser ad, samt renset og smurt dine bremser, så de kan yde optimalt. Af samme omgang skifter vi luftfilteret og justerer vigtige dele. Med andre ord får bilen den helt store gennemgang, så alt kører helt optimalt. Ligesom ved det lille syn får du et opkald af mekanikeren, inden vi går i gang med noget, og der foretages intet uden accept fra dig.

Ved begge eftersyn anvender vi naturligvis de rette instrumenter og præcist aflæsningsudstyr, så du kan få en autoservice i verdensklasse.

Derfor er regelmæssig autoservice vigtigt

At få sin bil regelmæssigt til autoservice og eftersyn er ikke blot en god investering for din egen sikkerhed og køreglæde i trafikken – det er også en god investering for din pengepung. Når din bil bliver regelmæssigt kigget efter, sikrer du både din bils værdi, samtidig med at du kan forebygge større fremtidige reparationer. Det betyder, at du på sigt sparer penge, og giver din bil de bedste betingelser for at køre sikkert og optimalt hele året rundt.

Vi følger naturligvis alle fabrikantens forskrifter og efterser, kontrollerer og tester bilen når vi laver autoservice, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være. Når du har fået lavet autoservice hos dit lokale First Stop autoværksted, kan du derfor være sikker på, at din bil er optimeret fra top til tå.

Find dit nærmeste First Stop dæk- & autoværksted og klæd din bil optimalt på til en lang levealder og så få uforudsete udgifter for din pengepung som muligt.

Vi er mere end et dækcenter – vi er dit lokale dæk- og autoværksted, som tilbyder både dæk og fælge, men også dækhotel, aircondition service, serviceeftersyn og meget mere. Kontakt os gerne i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vores professionelle og servicemindede personale sidder klar til at besvare dine henvendelser.

Hvor finder jeg et First Stop værksted til autoservice?

Du kan finde First Stop dæk & autoværksteder over hele landet. Vi er en landsdækkende kæde, der er til stede i omegnen af København og Århus, samt godt fordelt over Fyn og i større og mindre byer over hele landet. Vi er specialister inden for dæk og fælge, men tilbyder også autoservice og reparationer både privat og inden for erhverv. Mangler du en fordelagtig erhvervsaftale på dine dæk, kan vi også være behjælpelige med en skræddersyet aftale, der imødekommer lige præcis dine behov.

Find dit nærmeste værksted i dag og giv din bil et sundhedstjek, så du kan nyde optimal køreglæde og sikkerhed på vejene.

Find dit lokale autoservice værksted i dag

Er du på udkig efter et sted, der kan udføre autoservice i høj kvalitet og til en god pris? Så er du kommet til det rette sted. First Stop Danmark har dæk- og autoværksteder fordelt over hele landet, og udfører autoservice fra A-Z til nogle af landets skarpeste priser. Find dit nærmeste First Stop autoværksted på vores hjemmeside i dag – vi glæder os til at servicere dig og din bil.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende og gratis dæktjek? Så kig forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted. Så vil vores dygtige mekanikere tage et kig på dine dæk for dig.

Besøg din nærmeste First Stop Shop for professionel rådgivning, klik på nedenstående link:

Find værksted