GÅ ALDRIG NED PÅ FLOTTE ALUFÆLGE

Drømmer du om flotte alufælge til bilen i høj kvalitet?

 

Hos First Stop har vi et stort udvalg af alu- og stålfælge i høj kvalitet fra førende internationale mærker, som for alvor sætter prikken over i’et på enhver bil. Flotte kvalitetsalufælge er vores spidskompetence – derfor er du garanteret kyndig vejledning og et resultat, du kan være stolt af, når du forlader dit lokale First Stop dæk & autoværksted med nye lækre alufælge.

Find dine fælge her

Udforsk vores udvalg af kvalitetsfælge


alufælg rc banner

Alufælge med 3 års overflade- og suppleringsgaranti

Hos First Stop forhandler vi kun alufælge og stålfælge fra de mest anerkendte og førende mærker. Derfor tilbyder vi 3 års overfladegaranti samt 3 års suppleringsgaranti på vores alufælge. Det betyder, at vi indenfor denne periode kan skaffe dig helt identiske alufælge, hvis uheldet er ude og dine egne alufælge fra First Stop skulle blive beskadiget. Du kan derfor forkæle dig selv og din bil med flotte nye alufælge med ro i maven, når du køber alufælge hos dit lokale First Stop dæk & autoværksted.

Alufælge FS 1

Flotte alufælge hele året rundt

De fleste nye biler leveres på sommerfælge fra fabrikken. Derfor er det oftest høj forespørgsel på vinterdæk med fælge – og det er der også gode grunde til. Traditionelle alufælge er nemlig sarte overfor slud, sne og salt, men med vinteralufælge i høj kvalitet, kan din bil se flot og stilren ud hele året rundt – også når vejret bliver gråt og trist. Vinteralufælge har speciallakering fx SRC lakering og salt and sun resistant coating, som blokerer skader og oxidationsinduceret misfarvning samt UV-lys. Med andre ord, ruster dine First Stop alufælge ikke, og de bliver ikke beskadiget af vind og vejr. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde synet af dine flotte alufælge hele året rundt.

AEZ alufælge

Alufælge til enhver bil

Uanset hvilke alufælge, du er på udkig efter, har vi flotte kvalitetsalufælge til enhver smag hos First Stop. Uanset om du har en sporty bil, der skal have det sidste touch eller en ældre familiebil, der skal forkæles med lidt ekstra kulør til dækkene, så har vi alufælgene til dig. Vi monterer dæk og alufælge i overensstemmelse med lovgivningen, og sælger både alufælge til biler, elbiler, campingvogne, autocampere og trailere.

Er du på udkig efter stålfælge, kan vi også være behjælpelige med dette. I dag er kvaliteten af stålfælge så god, at de ikke nedsætter køreoplevelsen, hvilket de havde ry for i gamle dage, når man sammenlignede med køreoplevelsen som man fik med alufælge. Du kan derfor trygt finde et par kvalitetsalufælge i stål hos dit lokale First Stop dæk & autoværksted – vi sørger for, at du får de helt rette alufælge på, som matcher din bil og dine behov, og så er det ellers bare afsted på vejene og nyde dine flotte, nye alufælge.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine nye alufælge

Er du i tvivl om, hvilke fælge du skal have på din bil? Så prøv vores ”online prøverum” og se de flotte alufælge på din bil, inden du køber. Du kan også se mange af vores flotte stål- og alufælge IRL hos din lokale dækspecialist, da mange af dækcentrene udstiller nogle af modellerne i deres kundeventeområde.

Du er også velkommen til at kigge forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted, hvor vores dygtige dækspecialister står klar til at hjælpe dig. Vi vejleder naturligvis i den helt rette type dæk i forhold til dine kørebehov og din kørselsstil, samt hvordan du bedst beskytter og plejer dine alufælge. Vi vil også vejlede dig om fordele og ulemper ved de mest gængse plejemetoder, som typisk er lakforsegling, nano-beskyttelse eller andre typer fælgforsegling. Så kan du se frem til flotte alu- eller stålfælge hele året rundt, som holder i mange, mange år og får din bil til at skinne, som den fortjener.