4-HJULSUDMÅLING & SPORING

Sporing og udligning af styrtøj samt hjul, således de er indstillet korrekt.

Spar på dækkene og få bedre brændstoføkonomi med korrekt sporing

Hos First Stop kan vi, takket være moderne computerudstyr og erfaring, kalde os eksperter i 4-hjulsudmåling og sporing. Det betyder, at vi på bare 30 minutter kan foretage en udmåling, der viser om hjul og styretøj er indstillet korrekt.

Der er både længere levetid på dine dæk og penge på spil, hvis du sørger for korrekt sporing, da det mindsker slid på dækket og giver bedre brændstoføkonomi.

Hvordan ved jeg, om min bil skal til sporing?

Hvis du bemærker, at din bil trækker til den ene side, eller har udfordringer ved at rette sig op, når du kommer ud fra sving og kurver, bør du få foretaget en komplet måling på bilens 4 hjul.

Hos First Stop måler vi hjul og styretøjets indstillinger med moderne præcisionsudstyr, der påpeger uregelmæssigheder. Hernæst retter vi bilen ind, så alt igen følger fabrikantens forskrifter.

Hvordan påvirker 4-hjulsudmåling og sporing min køreoplevelse?

Groft sagt handler 4-hjulsudmåling og sporing om retningsstabilitet under kørsel. Kører din bil skævt, opstår der øget slid på dine dæk, så deres levetid forkortes. Desuden bliver rullemodstanden større, hvilket betyder, at dit brændstofforbrug forøges.

Sporing af din bil giver derfor bedre styreegenskaber og kørekomfort – alt imens din bil slides mindre og udnytter brændstoffet mere effektivt.

En komplet måling tager typisk blot 30 min., da vi råder over avanceret computerudstyr. Det viser alle nødvendige data vedrørende bilens hjulgeometri. Det giver vores mekanikere mulighed for at fintune bilen, så den yder bedst muligt.

Besøg dit lokale First Stop Danmark center og hør meget mere om 4-hjulsudmåling og sporing. First Stop Danmark tilbyder alle services i forbindelse med vedligeholdelse af dine dæk. Du kan f.eks. få opbevaret dine dæk hos en af vores forhandlere,på deres dækhotel.

 

Trækker din bil ud til siden? Så er det tid til sporing

Så skal din bil højst sandsynligt have foretaget en sporing. Hvis din bil har en tendens til at trække ud til siden, eller har den svært ved at rette op af sig selv, bør du få foretaget sporing af din bil. Der er penge at spare, hvis din bils styretøj er korrekt indstillet. En forkert eller skæv sporing giver større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Ved sporing kontrollerer vi, om bilens hjul of styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte, justeres disse.

Sporing optimerer køreførligheden

Trækker din bil til den ene side, eller har den udfordringer ved at rette sig op, når du kommer ud fra sving og kurver? Du bør få få foretaget en komplet sporing de fire hjul på bilen. Hos First Stop Danmark måler vi hjul og styretøjets indstillinger med moderne præcisionsudstyr, der påpeger uregelmæssigheder. Dernæst retter vi bilen ind, så alt igen følger fabrikantens forskrifter.

 

 

 

Hvorfor sporing af bil?

Hvis hjulenes og ikke mindst dine alufælge vinkler ikke er korrekte, så vil du opleve af dine dæk slides hurtigere. Desuden mangler bilen retningsstabilitet og har nedsatte køreegenskaber. Derfor måler man hjulenes vinkler for at se, om de er korrekte.

For at kunne foretage en komplet sporing af bilens hjulgeometri, er det altafgørende med det rigtige udstyr. Hos First Stop Danmark investerer vi løbende i den nyeste teknologi inden for sporingsapparater, samt den korrekte uddannelse af vores dygtige mekanikere. Kvaliteten på vores arbejde er altid i højsædet. Der er derfor penge at spare, hvis du sørger for at få udført sporing jævnligt. Dermed mindsker du slid på dækket og får en bedre benzinøkonomi.

Hvordan påvirker sporing min køreoplevelse

Rullemodstanden bliver større, hvis dine dæk sidder skævt. Det betyder, at dit brændstofforbrug øges, og at sikkerheden ikke er i top. Sporing giver derfor bedre strygeegenskaber og kørekomfort – alt imens din bil slides mindre og udnytter brændstoffet mere effektivt.

Om First Stop Danmark

Viste du, at First Stop Danmark ikke blot er en af Danmarks største kæder, men også en af Europas med mere end 2000 forhandlere? Faktisk er vi et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk, autoservice og sporing.

Med mere end 2000 servicecentre på tværs af 25 lande – samt 16 års erfaring – er First Stop Danmark et internationalt service – og dækcenter med tilgængelighed i dit lokalområde. Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse, der er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning inden for alle bilens områder.

First Stop Danmark er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de bildæk, der sikrer bedst kontaktflade mellem vej og køretøj. Derudover er First Stop Danmark et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store til små serviceeftersyn, til kontrol af bremservice, dækskifte, og meget andet.

Besøg dit nærmeste First Stop Danmark dækcenter og kør sommeren sikkert i møde på kvalitets sommerdæk, eller vinteren på kvalitets vinterdæk!