LASTVOGNSDÆK OG LASTVOGNSSERVICE

Lastvognsdæk fra First Stop, gør vejene mere sikre

Vidste du, at First Stop har stor erfaring med lastvognsservice samt lastvognsdæk?

Vi har alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilen og dens komponenter, samt et stort udvalg af lastvognsdæk og alt udstyr til at skifte og afbalancere lastvognsdæk.
Vi servicerer for både private og firmaer, som vi tilbyder effektive ordninger tilpasset den enkelte vognpark.

Bemærk dog, at det ikke er alle værksteder, der råder over udstyr til lastvognsservice, om end vi stadig er landsdækkende på området.

Break down service

De fleste virksomheder og chauffører kender til problematikken ved uforudsete vejstop. Det er både kosteligt for virksomheden og irriterende for den strandede chauffør.

Hos First Stop tilbyder vi break down service, hvilket betyder, at vi sender en bil ud til den pågældende vognmand, og hjælper ham videre.

Flere First Stop forhandlere er ovenikøbet medlemmer af Brigdestone Partner, hvorfor vi også kan skaffe vejhjælp i udlandet.

Spørgsmål vedr. lastvognsdæk eller lastvognsservice?

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i lastvognsservice eller lastvognsdæk, bedes I kontakte jeres nærmeste First Stop center. De kan afklare spørgsmål og bliver fremadrettet jeres kontaktpunkt ved behov for hjælp.

Vi garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastvognsservice og professionelt arbejde på dit køretøj.

Besøg dit lokale First Stop center og hør mere om vores lastvognsservice, priser på lastvognsdæk og dine muligheder for vejhjælp. Husk, at Firststop ikke blot servicerer lastvogne, men også er specialister i dækhotel, alufælge, dækskifte til både personbiler og lastbiler.

Når der skal køres lange stræk på motorvejen, er det vigtigt med nogle lastvognsdæk af en ordentlig kvalitet. På en normal rute bliver dækkene præsenteret for mange typer underlag. Samtidig svinger vejrforholdene og terrænet også.

Derfor er det essentielt med nogle slidstærke lastvognsdæk, som passer til vekslende og udfordrende køreforhold. Hos First Stop Danmark er vi forhandler af nogle af verdenens bedste dækmærker så som Michelin, Bridgestone og Firestone.

Deruodover tilbyder vi vores lastvognsdæk til en fast skarp pris. På den måde får du mest mulig kvalitet for pengene, når du vælger at få monteret dine lastbilsdæk hos os.

 

Har du problemer med din lastbil eller dine lastvognsdæk?

Ved at vælge First Stop Danmark som din forhandler, har du en lang række fordele.

1. Vi kan reparere alle typer af lastbiler

2. Vi har et alsidigt udvalg af lastvognsdæk

3. Break down service ved vejstop

Vælger du altså at få udskiftet dine lastvognsdæk hos os, er der også mulighed for at udvide samarbejdet. Med forhandlere spredt over hele Danmark, vil der altid være et First Stop Danmark dækcenter nær dig, hvis du skulle opleve pludseligt tekniske problemer med din lastvogn.

First Stop Danmark garanterer naturligvis fleksibilitet, hurtig lastvognsservice, gode lastvognsdæk og professionelt arbejde på dit køretøj.

Besøg dit lokale First Stop Danmark center og hør mere om vores lastvognsdæk og dine muligheder for vejhjælp.

Lastvognsdæk

Skal du have udført lastvognsservice?

Vidste du, at First Stop også har stor erfaring i lastvognsservice? Vi er certificeret til reparation, samt udførelse af lastvognsservice. First Stop Danmark forhandler og installerer naturligvis den nyeste teknologi på markedet. Vi er af den holdning, at det er vigtigt at følge med, når der kommer bedre og smartere løsninger.

First Stop Danmark er indehaver af alt det rette udstyr til at udbedre fejl og mangler på lastbilen, herunder lastvognsdæk og dens komponenter. Vi servicerer både private og firmaer. Er du ejer af en vognpark, tilbyder vi effektive ordninger tilpasset jeres behov.

Bemærk dog, at det ikke er alle First Stop Danmark værksteder, der råder over udstyr til lastvognsservice, men vi er stadig er landsdækkende på området. Kontakt os i dag og hør mere.

 

Om First Stop

Viste du, at First Stop ikke blot er en af Danmarks største kæder, men også en af Europas med mere end 2000 forhandlere? Faktisk er vi et af Europas største specialiserede netværk med ekspertise i både bildæk, autoservice og lastvognsdæk.

Med mere end 2000 servicecentre på tværs af 25 lande – samt 16 års erfaring – er First Stop et internationalt service – og dækcenter med tilgængelighed i dit lokalområde. Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse, der er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning inden for alle bilens områder.

First Stop er kendt som et dækcenter med et stort know-how og evnen til at sikre kunden de dæk, der sikrer bedst kontaktflade mellem vej og bil. Derudover er First Stop Danmark et komplet autocenter med specialister for reparationer og service. Vi foretager alt fra store og små serviceeftersyn til kontroller af bremser, aircon service, lastvognsdæk og meget andet.

 

Find dit nærmeste First Stop værksted her:

Find mit lokale værksted