SPAR PLADSEN – VORES DÆKHOTEL PASSER PÅ DINE DÆK

… Vi tager slæbet!

Lad os stå for at opbevare dine dæk sikkert og korrekt

Vidste du, at dæk holder længere, hvis de opbevares under optimale og sikre forhold?

Vi garanterer den bedste behandling og opbevaring, når du afleverer dine bildæk ved et First Stop dækhotel. Hos os garanterer vi den korrekte temperatur og lysforhold, så dine dæk er optimalt beskyttet, når de ikke bliver brugt.

I skure, kælderrum og garager er dæk ikke nødvendigvis beskyttet mod sol og ozon, der nedbryder dækkets materiale over tid. Det betyder dårligere kvalitet, kortere levetid, og flere dæksskift over tid. Spar besværet og få mere plads derhjemme – tjek dine dæk ind på dit nærmeste First Stop dækhotel.

Hvad er fordelene ved et dækhotel?

Der er mange fordele at hente, når du vælger at få opbevaret dine dæk hos os:

  • Du frigør en masse plads derhjemme ved at få opbevaret dine dæk på et dækhotel
  • Dine dæk bliver opbevaret under optimale og korrekte forhold, der sikrer længere tids holdbarhed
  • Ønsker du dine dæk udleveret eller monteret, skal du blot kontakte dit dækhotel. Vi leverer dækkene nyvaskede og klar til montering. Ønsker du montering kan vi også sagtens stå for dette
  • Vi opbevarer alle dæktyper på vores dækhotel uanset køretøj for både privat og erhverv
  • Du kan anvende vores dækhoteller i hele Danmark, da vi er en landsdækkende kæde

Lad dine dæk nyde vores femstjernet dækhotel

Det er en smal sag at skifte mellem vinter- og sommerdæk, når du har dine dæk opbevaret hos First Stop. Vi står for opbevaring og montering, når det er ved at være tid til dækskifte – alt sammen inkluderet i prisen for dit dækhotel.

Vores dygtige mekanikere sørger også for korrekt dæktryk og afbalancering, når du skal have skiftet dæk. På den måde får du den bedst tænkelige køreoplevelse, længere levetid, lavere brandstofforbrug, og dermed en bedre økonomi.

Kig forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted og hør meget mere om vores dækhotel og mange services, vi kan tilbyde dig og dit køretøj.

Hvordan fungerer det?

  • Ved indlevering registrerer vi dine dæk, og opretter dig i vores kundedatabase, så vi altid kan finde frem til dine indleverede dæk og eventuelle fælge, når du skal have dem udleveret eller monteret
  • Alle relevante informationer bliver sendt direkte til din e-mail
  • Dine dæk bliver nu lagt ind på vores dækhotel, hvor de bliver opbevaret under optimale og korrekte forhold, så du kan spare pladsen derhjemme
  • Når dine dæk skal udleveres eller monteres, giver du os blot et kald, så står vi klar med dine dæk til montering på din bil – nemt og hurtigt

Hvor er mit nærmeste First Stop dækhotel?

Du finder First Stop over hele landet, da vi er en landsdækkende kæde med over 30 dæk- & autoværksteder fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland. Dæk og fælge er vores specialer – men vi udfører også service og reparationer på alle køretøjer fra A-Z.

Vi tilbyder en bred vifte af services indenfor dæk: professionelt dækskifte, lapning af dæk, opbevaring af dine dæk på dækhotel, afbalancering af dine dæk, samt salg og montering af vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk og stål- og alufælge.

Vi samarbejder med dækproducenter, der er anerkendte og førende indenfor branchen. Alle internationale forskrifter overholdes indenfor vores produkter. Du kan derfor finde produkter fra førende dækproducenter som Bridgestone, Firestone, Michelin og Pirelli i vores sortiment, samt flotte kvalitetsfælge fra OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Bemærk at både dæk, fælge og komplethjul ofte er på tilbud, så du har alle muligheder for at gøre et kup, når du handler hos First Stop.

Ønsker du at vide mere om vores services er du naturligvis velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi dit lokale First Stop dæk- & autoværksted. Vi ser frem til at hjælpe dig og din bil videre på vejene!

Kontakt ved hjælp af nedenstående kontaktformular og find dit lokale First Stop autoværksted i dag.

Landsdækkende dækhoteller til skarpe priser

Har du brug for at få opbevaret dine dæk forsvarligt og sikkert? Så prøv et af vores dækcentre i Jylland, på Sjælland eller på Fyn. Du finder dit nærmeste dækcenter vha. vores online værktøj på siden. Vi opbevarer dine dæk til en konkurrencedygtig pris, og har ofte gode tilbud på vores dækhotel. Vores forhandlere er certificeret First Stop værksteder. Det betyder, at du kan have ro i maven, når du indleverer dine dæk hos os, og at alle vores dækhoteller lever op til en høj standard, når det gælder sikker opbevaring under optimale forhold for dine dæk.

Spar pladsen derhjemme – lad os opbevare dine dæk for dig!

Find dit nærmeste First Stop dækhotel i dag: