OLIESKIFT

KØR SOM SMURT

Kvalitetsolie til motoren

Hver eneste gang du drejer nøglen og sætter motoren i omdrejninger, bruger den olie. Derfor skal din bil naturligvis have regelmæssige olieskift, så den arbejder optimalt.

Hos First Stop får din bil kvalitetsolie til den specifikke motortype. Kvalitetsolie er et udtryk for, at den giver bilens motor de bedste arbejdsbetingelser ved både høje og lave temperaturer i alle viskositetsklasser, sikrer mindst muligt slid og sørger for en ren motor. Disse egenskaber kan oversættes direkte til bedre motoreffektivitet og længere levetid.

Vi skifter naturligvis ud fra de normer og standarder, din bil påkræver.

Overhold altid aftaler om olieskift

Teknologien i vores biler kræver mere og mere af olien. I dag kører biler med katalysatorer, partikelfiltre og andre grønne systemer, der har til formål at mindske forurening. Disse systemer er – ligesom motoren – afhængig af ren olie, i høj kvalitet og i de rette mængder.

Det er derfor essentielt for bilen, at du som ejer overholder aftaler omkring olieskift, så bilens smøreevne er i top.

Vi skifter både olie og filter

Når vi skifter olie på din bil, skifter vi samtidig dit oliefilter. Ligesom vi anvender olie i høj kvalitet, gør vi det samme med dine oliefiltre. Din fabriksgaranti forbliver derved intakt, da vi anvender samme kvalitet som på originalen.

 

Find dit nærmeste First Stop autoværksted og få et førsteklasses olieskift til bilen:

Find mit lokale værksted
Tilbage til toppen