Dækmærker

Hos First Stop Danmark er vi specialister i dæk.

Vi forhandler dæk fra anerkendte og førende dækproducenter, som lever op til alle internationale forskrifter. Vi har kvalitetsdæk i alle prisklasser og et stort udvalg, der imødekommer enhver bilists kørebehov. Uanset om du mangler budgetdæk i god kvalitet til prisen, eller leder efter de helt rette Premium dæk, har vi uden tvivl de helt rette dæk til dig og dine behov i vores sortiment.

Bridgestone Logo

Vores udvalg af Bridgestone dæk spænder bredt – alt fra dæk til de tohjulede motorcykler og scootere til de firhjulede personbiler, varevogne, lastbiler, traktorer og andre landbrugs- og industrimaskiner.

 

Michelin Logo

Michelin er anerkendt verden over for deres innovation, sikkerhed, og lang levetid, hvilket gør dem til et ideelt valg for chauffører, der søger det bedste til deres køretøj. Uanset om du er på jagt efter sommerdæk, vinterdæk, eller helårsdæk, har vi hos First Stop en Michelin-løsning, der vil forbedre din køreoplevelse betydeligt.

Firestone Logo

Med et solidt ry for innovation og pålidelighed er Firestone dæk designet til at forbedre ydeevnen, sikkerheden og komforten for alle typer køretøjer. Uanset om du søger efter sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, tilbyder vi en skræddersyet løsning med Firestone, der garanterer en overlegen køreoplevelse året rundt.

Pirelli Logo

Vi kombineres vores dybe forståelse for bilisters behov med verdensklasse teknologi fra Pirelli for at tilbyde dig en uovertruffen køreoplevelse. Pirelli, et ikon inden for dækinnovation og ydeevne, skaber dæk, der er skabt til at overgå forventningerne i alle aspekter af kørsel. Uanset om du navigerer i byens hektiske gader, udforsker landets åbne veje, eller søger adrenalinfyldt sporty kørsel, har Pirelli det perfekte dæk til dig. First Stops brede udvalg af Pirelli sommerdæk, vinterdæk, og helårsdæk sikrer, at din bil er udstyret til at møde alle udfordringer, naturen kan byde på, med tillid.

I tvivl om hvilke dæk du skal vælge?

Mangler du rådgivning og vejledning til at finde de helt rette dæk til din bil? Så kom forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted og lad vores dygtige dækspecialister finde de helt rette dæk til dine behov. Vi tilbyder også et gratis og uforpligtende dæktjek, hvor vi tager et grundigt kig på dine dæks tilstand, slitage, dækmønster mm. Kig forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted i dag, og bliv klar på vejene med kvalitetsdæk, der holder i mange år.

Alle typer af dæk

Som etableret kæde i Danmark tilbyder vi både dæk og autoservice i hele landet og på Færøerne til konkurrencedygtige priser og med en service, der altid er i højsædet. Du kan derfor være sikker på, du får en fantastisk service og behandling, når du besøger dit lokale First Stop dæk & autoværksted.

Et dæk til ethvert behov

Uanset om du er privatperson, der skal have nye dæk, eller erhvervsdrivende der gerne vil have en aftale, så har vi med garanti de helt rigtige dæk til dine behov. Vi tilbyder stort set alle typer af dæk til en lang række forskellige køretøjer som have- og parkredskaber, motorcykler, personbiler, lastbiler, landbrug- og industrimaskiner, entreprenørmaskiner og traktorer. Er uheldet ude og dine dæk bliver beskadiget eller ødelagte, reparerer vi også dine dæk, hvis de kan repareres. Vi tilbyder også at opbevare dine dæk under sikre og optimale forhold på vores dækhotel, hvis du har brug for det. Med andre ord udfører vi dækservice fra A-Z, og står til rådighed til at hjælpe dig med mange forskellige autoservices.

Herunder kan du se en række af de services, vi tilbyder:

Nye dæk

Trænger dine gamle dæk til en udskiftning, eller har du brug for at vores dækspecialister tager et kig på dine dæk? Så kom forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted, og lad vores dygtige dækspecialister udføre et gratis dæktjek. Nye dæk handler om mere end bare mønsterdybden, da forskellige dæk giver forskellig kørekomfort. Andre faktorer som støjforhold, rullemodstand og generelt vejgreb spiller alle sammen ind på din køreglæde – og faktisk også dit forbrug af brændstof.

Hos First Stop får du kvalitetsdæk fra anerkendte og førende leverandører som Bridgestone, Firestone, Michelin og Pirelli. Du er derfor garanteret kvalitetsdæk, der overholder alle internationale forskrifter, og som med garanti vil klæde dig og din bil godt på til vejene med maksimal sikkerhed og kørekomfort.

Alufælge

Vi er ikke kun specialister i dæk – vi forhandler også nogle af branchens største mærker indenfor alufælge. Kun det bedste er godt nok hos First Stop. Derfor kan du finde brands som OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco på kundelisten, når du leder efter nye alufælge hos First Stop.

Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, som overholder alle internationale forskrifter, og som er godkendt til bilerne. Vi kan tilmed tilbyde 3 års overflade- og suppleringsgaranti på fælgene, hvilket betyder, at vi finder et identisk sæt fælge til dig, hvis uheldet er ude, og dine flotte fælge skulle blive beskadiget inden for perioden.

Vi sørger i samme omgang for montering, og dine nye fælge sidder 100 % korrekt på bilen, inden vi sender dig tilbage på vejene. Så kan du køre fra værkstedet med ro i maven, og nyde synet af din bil med sine flotte nye alufælge.

Komplet sæt

Overvejer du nye dæk og fælge? Så tøv ikke med at svinge forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted. Hos First Stop ved vi, at den rette løsning ikke kun er visuelt flot. Den skal også passe til den enkeltes pengepung, samtidig med at den skal sikre optimal sikkerhed i trafikken.

Som etableret dækcenter, har vi en lang række stærke forhandleraftaler, der sikrer, at vi kan føre konkurrencedygtige tilbud på totalløsninger på både sommer- og vinterdæk. Uanset om du har brug for kyndig vejledning eller ønsker montering af nyt dæk, der passer lige nøjagtigt til din bil og dit kørebehov, så står vores dygtige dækspecialister klar til at hjælpe dig med den helt rette løsning.

Opbevar dine dæk på vores dækhotel

Mangler du sikker opbevaring til dine dæk mellem sommer og vinter? Så står vi klar til at hjælpe. Slip for besværet med at have dine gamle dæk til at fylde, og få dem opbevaret sikkert, forsvarligt og under optimale forhold på vores dækhotel. På vores dækhotel bliver dine dæk opbevaret under korrekte temperaturer og lysforhold, så dine dæk er optimalt beskyttet mod blandt andet sol og ozon, der langsomt nedbryder materialet i dæk.

Vi opbevarer dine dæk enkelt og sikkert, og sørger også for at afbalancere, så de er klar til montering, når du skal skifte tilbage. Det er din garanti for den bedste opbevaring og optimal køreglæde hos First Stop Danmarks dækhoteller.

Vi er mere end bare et dækcenter

Hos First Stop er vi specialister inden for dæk og alle former for autoservice og reparationer fra A-Z. Det betyder, at vi ikke kun sørger for dine dæk og fælge er klar til vejene – men også din bil. Har du problemer med bilen, eller er det snart ved at være tid til syn? Så kom forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted – så sørger vi for at forkæle din bil, så du kan føle dig tryg på vejene og få optimal køreglæde på dine køreture.