Aldrig gå ned på dæk og fælge i høj kvalitet

Få kvalitetsdæk og fælge på ét og samme sted

Vi giver dig de dæk og fælge, du drømmer om

Mangler du inspiration til kvalitetsdæk og flotte fælge i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hos First Stop forhandler vi udelukkende dæk og fælge i høj kvalitet, som er tilpasset dit køretøj og dine særlige kørebehov. Vores dygtige dækspecialister har mange års erfaring på bagen, og sætter altid den enkelte kundes behov og ønsker i højsædet.

Vi har et bredt udvalg af dæk og fælge i høj kvalitet. Når du køber dæk og fælge samlet hos os, er du sikret at hjulene passer til din bil og til dine ønsker til køreegenskaber. Det er nemlig en af fordelene ved at købe et komplet sæt hjul hos en dækspecialist.

Der er mange ting at tage højde for, når man ønsker at købe et sæt komplet sæt hjul.

Sikkerheden og kvaliteten skal være i top uanset hvordan det danske vejr arter sig. Og så skal dine dæk og fælge skal passe til dit kørselsbehov.

Disse forskellige faktorer er alt sammen noget dit lokale værksted personligt vil vejlede dig i. Find et værksted tæt på dig.

Din lokale dækspecialist tager udgangspunkt i dine behov

Er du ude efter fælge til dine vinterdæk? Så hjælper vi dig med at finde et sæt fælge, som passer til de danske vinterforhold.

Er du derimod ude efter et nyt sæt lækre alufælge på dine sommerhjul, så kan vi også vejlede dig i det og tage dig igennem vores store udvalg af kvalitetsfælge fra alle de store anerkendte brands.

Eller måske har du et helt tredje behov, hvor du skal have nye dæk og fælge til din trailer, din autocamper eller din campingvogn? I så fald vejleder vi dig i, hvilke fælge, der passer bedst og hvilke fælge, der kan klare mest last.

Ingen kunder er ens, og derfor vil vi altid vejlede dig personlig efter dine ønsker, dit behov og dit budget. 

 

Kvalitet i både dæk og fælg

Vi forhandler alle de store anerkendte dækmærker som fx Bridgestone, Michelin og Firestone. Så når du køber dæk og fælge hos os, er du garanteret høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det samme gælder vores udvalg af fælge, som også spænder bredt indenfor de internationale brands, som fx OZ, AEZ, Decent og MSW.

Det kan godt betale sig at vælge kvalitet. Både fordi det betaler sig på længere sigt i form af flere kilometer i dækkene, men også i form af fælge der holder længere og er mere modstandsdygtige.

Eksempelvis får du altid 3 års suppleringsgaranti samt overfladegaranti på fælge, hvilket betyder at vi indenfor 3 år altid vil kunne skaffe dig en identisk fælg, såfremt du har fået en skade på fælgen, som ikke kan repareres.

Derudover får du 3 års garanti på Bridgestone dæk, hvis du køber dem hos os.

 

Pas på dine dæk og fælge – og kør efter vejrforholdene

Som bilist skal man altid køre efter vejrforholdene. Derfor anbefaler vi størstedelen af vores kunder, at man skifter mellem sommer- og vinterdæk.

Om sommeren er det vigtigt at køre på dæk, der kan klare et temperaturvindue fra ca. 7 grader og op efter. Kører man på vinterdæk om sommeren, vil ens bremselængde og vejgreb forværres, og brændstofforbruget vil forøges. Derudover er sommerdæk designet til at bortlede vand og formindske risiko for akvaplaning.

Omvendt vil et sommerdæk på en temperatur under ca. 7 grader blive mere stift og det er gummiets blødhed, der sikrer et godt vejgreb og en optimal bremselængde. Derfor anbefaler vi vinterdæk ved temperaturer under ca. 7 grader. Et vinterdæk er designet til et bedre vejgreb på våde samt sne og isglatte veje.

Når det danske vejr byder på regn, slud og sne, vil der være salt på vejene. Her er det særlig vigtigt at have vinterfælge, der er særlig modstandsdygtige i salt og sne, vi har derfor også vinterdæk med fælge pakker.

Helårsdæk & fælge

Er du interesseret i at køre på helårsdæk med en fælg, der også kan klare vejrforholdene igennem et helt år, så kan vi også hjælpe med det. Kontakt blot dit lokale First Stop værksted, så finder vores dygtige dækspecialister de helt rette helårsdæk til dine behov og ønsker.

Ønsker du at se din bil med de dæk og fælge du overvejer? Så prøv vores konfigurator, hvor du kan sætte dine drømmefælge på din egen bil og se inden køb.

Du kan også kigge forbi din lokale First Stop og få et gratis og uforpligtende dæktjek. Så ved du, om dine hjul kan holde en sæson mere, eller om det er ved at være tid til at få skiftet.

Prøv vores konfigurator, hvor du kan sætte fælge og dæk på din egen bil

Dæk og fælge

Mere end bare dæk og fælge

First Stop  er mere end blot dæk og fælge. Mange af vores dækcenter har tilbyder også autoservice, service eftersyn, airconditions service og meget mere. Du kan finde en forhandler eller værksted i dit lokalområde på knappen nedenfor. Det er helt uforpligtende at kontakte vores afdelinger for både rådgivning og tilbud. Husk også, at skal du have skiftet dæk og fælge, så har mange af vores afdelinger også dækhotel, hvor vi kan opbevarer dine andre dæk og fælge for dig, indtil du skal bruge dem igen.