SKAL DU MED PÅ HOLDET?

Bliv en del af kæden

First Stop er en af Europas største kæder inden for autobranchen, med ekspertise i både dæk og autoservice. På tværs af Europa har vi mere end 2.000 værksteder fordelt over 25 lande.

Hver eneste dag hjælper vi kunder med at skifte dæk, reparere og udføre service på deres biler – alt sammen for at sikre, at de kommer sikkert frem i trafikken.

I Danmark er First Stop en frivillig kæde, der består af over 35 dæk- og autoværksteder samt et hovedkontor beliggende i Søften. Alle værksteder er selvstændige og selvejende, med en eller flere indehavere, der er passionerede omkring deres forretning, deres kunder og deres lokalområde. Som medlem af First Stop får du det bedste fra begge verdener: fordelene ved at være en del af en kæde kombineret med friheden ved at være selvstændig. Du vil få over 35 ligesindede kollegaer at sparre med, samt et bagland, der brænder lige så meget for din forretning, som du selv gør.

Er du indehaver af et dækcenter eller et serviceværksted, eller overvejer du at starte et op? Og kan du se dig selv som en del af First Stop-kæden? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

 

 

Det siger vores forhandlere

 

Bo Nielsen, ejer af Maribo Dækcenter

Bo Nielsen, ejer af Maribo Dækcenter

“Min forretning har været med i First Stop netværket siden 2012. I First Stop ser man de andre medlemmer som kollegaer, ikke konkurrenter. Har en af mine kunder brug for hjælp et andet sted i Danmark, så kontakter jeg bare den nærmeste forhandler, og sammen får vi kunden videre. Derudover sætter jeg stor pris på teamet bag First Stop. De er altid klar til at hjælpe eller guide, hvis vi har en udfordring eller bare en god ide. Hvis der er en forhandler, der overvejer at blive en del af netværket, så ringer de bare.“

Erik Kolvig-Raun, ejer af Korsør Vulkanisering

Erik Kolvig-Raun, ejer af Korsør Vulkanisering

“Jeg er medlem af First Stop, fordi det giver min forretning; nemmere, bedre og billigere markedsføring igennem netværket, en bredere platform af produkter til konkurrencedygtige priser og mere arbejde til min forretning samt tilgang til bredere viden og uddannelse gennem netværket. Og så er der mulighed for via netværket at breakdown servicere vores kunder nationalt. Derudover får jeg tilgang til billigere erhvervsforsikringer grundet medlemskabet i Dækspecialisternes Landsforening.”

Et stærkt bagland i ryggen

At være en del af First Stop-kæden i Danmark er et samarbejde mellem hovedkontoret og værkstederne. Det er et samarbejde, som vi er rigtig stolte af, og hvor vi har høje ambitioner og forventninger til hinanden. Dette skyldes, at vi hver især kan bidrage med noget unikt til samarbejdet.

Ud over at få en masse nye kollegaer rundt omkring i landet, får du også et team i ryggen i form af First Stops hovedkontor. Her kan du få support og sparring til forretningsudvikling og drift samt konkurrencedygtige indkøbsaftaler på alt fra førende dækproducenter og reservedele til fælge og maskiner – kort sagt, alt hvad du har brug for til at drive din forretning. Men det er ikke det eneste!

Du får de bedste betingelser på Bridgestones produkter, mulighed for at få en webshop med egne priser, support til markedsføring og meget, meget mere.

First Stop-kæden ejes af Bridgestone, hvilket betyder, at der sidder et stort bagland, der er specialiseret i dæk, men også i nye teknologier og fremtidsorienterede mobilitetsløsninger. Samtidig er First Stop en selvstændig enhed, der også handler med andre førende dækproducenter og samarbejdspartnere. Alt dette betyder, at First Stop kan supportere og tilbyde sine medlemmer den nyeste viden inden for dæk- og autobranchen, fremtidig teknologi samt konkurrencedygtige samarbejdsaftaler.

 

Hvad kræver vi af dig?

Vi tilbyder hele pakken – til gengæld skal vi bruge dit lokalkendskab og din faglige viden. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak.