SKAL DU MED PÅ HOLDET?

Bliv en del af kæden

First Stop er en af Europas største kæder i autobranchen med ekspertise i både dæk og autoservice.På tværs af Europa har vi mere end 2000 værksteder fordelt over 25 lande.

Og hver eneste dag hjælper vi kunder med at skifte dæk, reparere og lave service på deres biler.Alt sammen ting, der får dem sikkert frem i trafikken.

 

I Danmark er First Stop en frivillig kæde bestående af over 35 dæk- og autoværksteder og et hovedkontor beliggende i Søften.
Alle værkstederne er selvstændige, selvejende værksteder med en eller flere indehavere, der brænder for sin forretning, sine kunder og for sit lokalområde.
Som medlem af First Stop kombineres det bedste ved kædedrift med det bedste ved, at være selvstændig.
Du vil få over 35 ligesindede kollegaer at spare med og et team i ryggen, der brænder lige så meget for din forretning, som du gør.

Er du indehaver af et dækcenter eller serviceværksted – eller overvejer du at starte et? Og kan du se dig selv, som en del af First Stop kæden? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

 

 

Det siger vores forhandlere

 

Bo Nielsen, ejer af Maribo Dækcenter

Bo Nielsen, ejer af Maribo Dækcenter

“Min forretning har været med i First Stop netværket siden 2012. I First Stop ser man de andre medlemmer som kollegaer, ikke konkurrenter. Har en af mine kunder brug for hjælp et andet sted i Danmark, så kontakter jeg bare den nærmeste forhandler, og sammen får vi kunden videre. Derudover sætter jeg stor pris på teamet bag First Stop. De er altid klar til at hjælpe eller guide, hvis vi har en udfordring eller bare en god ide. Hvis der er en forhandler, der overvejer at blive en del af netværket, så ringer de bare.“

Erik Kolvig-Raun, ejer af Korsør Vulkanisering

Erik Kolvig-Raun, ejer af Korsør Vulkanisering

“Jeg er medlem af First Stop, fordi det giver min forretning; nemmere, bedre og billigere markedsføring igennem netværket, en bredere platform af produkter til konkurrencedygtige priser og mere arbejde til min forretning samt tilgang til bredere viden og uddannelse gennem netværket. Og så er der mulighed for via netværket at breakdown servicere vores kunder nationalt. Derudover får jeg tilgang til billigere erhvervsforsikringer grundet medlemskabet i Dækspecialisternes Landsforening.”

Et stærkt bagland i ryggen

At være en del af First Stop kæden i Danmark er et samarbejde mellem hovedkontor og værkstederne. Et samarbejde som vi er rigtig stolte af, og hvor vi har høje ambitioner samt forventninger til hinanden. Det har vi netop fordi vi hver især kan bidrage med noget til samarbejdet.

Udover at du får en masse nye kollegaer rundtomkring i landet, får du også et team i ryggen med i form af First Stops hovedkontor. Her kan du få support og sparring til forretningsudvikling- og drift samt konkurrencedygtige indkøbsaftaler på alt fra de førende dækproducenter og reservedele til fælge og maskiner – ja stort set alt hvad du har brug for til at drifte din forretning. Men det er ikke det eneste!

Du får de bedste betingelser på Bridgestones produkter, mulighed for at få en webshop med egne priser, support til markedsføring og meget, meget mere.

First Stop kæden er eget af Bridgestone, hvilket betyder at der sidder et stort bagland, der er specialiserede i dæk, men også i nye teknologier og fremtidsorienterede mobilitetsløsninger. Samtidigt er First Stop en selvstændig enhed, der også handler med andre førende dækproducenter og samarbejdspartnere. Alt dette betyder, at First Stop kan supportere og tilbyde sine medlemmer med den nyeste viden indenfor dæk- og autobranchen, fremtidig teknologi samt tilbyde konkurrencedygtige samarbejdsaftaler.

 

Hvad kræver vi af dig?

Vi tilbyder hele pakken – til gengæld skal vi bruge dit lokalkendskab og din faglige viden. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak.

 

Tilbage til toppen