DIT LOKALE DÆKCENTER

First Stop – Vi er dit lokale dækcenter

Hos First Stop tilbyder vi et stort udvalg af autoværksted- og dækservices i høj kvalitet hos alle vores værkseder fordelt i hele landet. Uanset om du skal have nye dæk til bilen, motorcyklen, erhvervsbilen eller industrimaskinen, så står vi klar til at vejlede dig samt levere og montere kvalitetsdæk fra de mest anerkendte og førende dækleverandører i verden.

Vi er specialister indenfor dæk, fælge og reparation af dæk. Derfor er det en selvfølge for os, at du går fra vores værksted med den helt rigtige løsning til dine behov. Det gælder uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, som leder efter en god erhvervsløsning.

Vi står klar til at hjælpe dig - et dækservice ved en First Stop dækspecialist er nemlig din garanti for kvalitet.

Få nye kvalitetsdæk hos dit lokale First Stop dækcenter

Er dit dæk nedslidte og trænger dine dæk til en udskiftning? Så tag fat i dit lokale First Stop dækcenter hurtigst muligt - nedslidte dæk kan nemlig give dig 1000 kr. i bøde per nedslidt dæk og så mindsker det dit vejgreb betydeligt – læs fx om mønsterdybdens indflydelse på dit vejgreb her.

Vi giver dig personlig rådgivning, så du ender med de helt rette dæk til din bil og dine kørselsbehov. ”Jamen er et dæk ikke bare et dæk?” tænker du måske? Det er det ”desværre” ikke. Der er mange faktorer der spiller ind omkring, hvilket dæk du skal vælge fx hvilken bil har du? Hvordan kører du i det daglige – lange ture på landevejen eller små, korte ture i byen? Hvad er vigtigt for dig i valg af dæk – komfort eller brændstofeffektivitet? Eller måske støjniveau? Læs mere om bildæk her.

Nogle af faktorerne spiller bedre sammen end andre, og lige præcis her kommer vores ekspertise ind i billedet. Vi er vant til at vejlede vores lokale kunder på værkstederne, og har den nødvendige viden om både dæk og biler. Fx ved vi hvilke dækmærker og typer, der passer bedst til hvilke biler.

Der kan nemlig være stor forskel på de egenskaber og den generelle kørekomfort, de enkelte dæk giver på den enkelte bil. Valget af dæk har derudover stor påvirkning på både bremselængde, vejgreb, brændstofforbrug, da valg af dæk også har indvirkning på dit brændstofforbrug.

Derfor vil vi ALTID anbefale, at du bliver vejledt af en dækspecialist, der tager særlig hensyn til din bil, samt dine personlige kørselsbehov.

Hos dit lokale First Stop dækcenter kan du både købe helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk i høj kvalitet fra førende og anerkendte leverandører som Firestone, Bridgestone, Pirelli og Michelin. Du er med andre ord garanteret kyndig vejledning fra eksperter, der ved, hvad de snakker om, samt kvalitetsdæk fra de mest anerkendte producenter i verden.

Kom forbi dit lokale First Stop dækcenter og få flotte alufælge i høj kvalitet

Det er ikke kun vores dæk, der stammer fra verdens bedste leverandører i branchen. I vores kvalitetsudvalg af flotte alufælge, kan du også finde de mest etablerede mærker i branchen, herunder OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

First Stop forhandler kun kvalitetsprodukter, som er godkendt til dit køretøj. Vi kan desuden tilbyde 3 års overfladegaranti på vores fælge med suppleringsgaranti i samme periode. Med vores suppleringsgaranti sørger vi for at skaffe matchende alufælge hjem, hvis der skulle ske noget med dem – såfremt skaden sker indenfor perioden.

Vi sørger i den forbindelse også naturligvis for, at dine flotte, nye fælge er monteret 100% lovligt og korrekt, inden du forlader vores værksted. Så kan du køre fra vores værksted og nyde dine nye fælge samt optimal køreglæde - præcis som du fortjener.

Da vi er en etableret kæde med stærke samarbejdsaftaler, fører vi ofte tilbud på komplette løsninger indenfor både sommer- og vinterdæk. Og dette gælder uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde.

Forny køreglæden med et komplet sæt hos dit lokale First Stop dækcenter

Går du og drømmer om et nyt sæt dæk og fælge? Så sving forbi dit lokale First Stop dækcenter og få en skarp pris på vores komplette sæt.

Hos First Stop er det en kerneværdi for os at sikre os, at du herfra tilfreds med pengepungen i behold uden at være gået på kompromis med sikkerhed og det visuelle look.

Hvor lang tid kan dæk holde?

Et dæks levetid afhænger af din kørsel, om du kører på rette dæktryk samt hvordan du opbevarer dem.

Herunder finder du vores anbefalinger:

• Kør på det rette dæk tryk – og tjek det jævnligt.

Hvorfor: Kør hellere med 0,2 bar højere end det anbefalede end et for lavt dæktryk. Tjek det gerne månedligt, da dækkene taber hurtigere luft end man umiddelbart skulle tro. Optimalt set skal dækket være koldt, når dæktrykket måles for at du får et retvisende billede af trykket. Kør derfor gerne til den nærmeste dæktrykmåler fra din startposition.

• Skift dæk/hjul efter vejret dvs. sommerdæk om sommeren, vinterdæk om vinteren.

Hvorfor: Kører du på vinterdæk om sommeren, vil du slide dine dæk hurtigere op end hvis du skiftede til sommerdæk. Desuden øger det dit brændstofforbrug og forringer din bremselængde.

• Opbevar dine dæk/hjul korrekt: mørkt, tørt og køligt og væk fra kemikalier og olie

Hvorfor: Temperaturen skal helst omkring de 15 grader. Overstiger temperaturen 25 grader forandrer gummiets egenskaber sig og levetiden forkortes, det samme sker hvis dækkene opbevares i minusgrader. Dækkene skal placeres væk fra kemikalier, elmotorer og væk fra mulig berøring med olie og fedt. Er dækkene monteret på fælg, må de stables liggende eller hænges op. Er dækkene ikke med fælg, SKAL de stå op og må IKKE stables.

Slip for at optage plads i garagen eller i kælderen og aflever dine dæk hos din lokale First Stops dækhotel . Så er du sikret optimale opbevaringsforhold og så hjælper vi gerne med at sikre, at dæktrykket er korrekt samt at dækkene er afbalanceret. Så kan du køre sikkert videre på dæk og fælge, der er blevet kvalitetssikret af en fagmand.

Hvornår ved du så om det er for gammelt?

• Tjek stand og alder

Mønsteret må ikke være under de lovpligtige 1,6 mm. Vi anbefaler dog, at de ikke kommer under de 3 mm. Der må ikke være tegn på skader, krakeleringer eller andre genstande, der sidder fast i dækket. Og så må de ikke være ældre end 5 år. Gummiet forandrer sig med tiden, og du kan dermed ikke være sikker på at de er optimale for din sikkerhed. Alderen på dækket kan tjekkes ved at kigge på siden af dækket, der kan fx stå: 4521 = uge 45, år 2021.

Hvis du er det mindste i tvivl, er du velkommen til at trille forbi dit lokale værksted og få en gratis dækinspektion. Er du kunde på vores dækhotel? Bare rolig! Når tiden nærmer sig dækskifte, inspicerer vi automatisk dækkene og kontakter vi dig, hvis vi bliver opmærksom på noget uhensigtsmæssigt.

Find et lokalt dækcenter nær dig

Uanset om du har brug for et par nye flotte dæk eller autoservice på din private eller erhvervsbil, står vi klar til at hjælpe dig godt videre på vejene. Dit dækcenter skal naturligvis være nær dig – det er vi heldigvis også, da vi hos First Stop er en etableret og landsdækkende kæde.

Du kan både finde os i storbyer som København og Aarhus, såvel som i små provinser i Jylland og på Fyn.

Vil du gerne finde frem til et First Stop dækcenter nær dig? Så brug formularen find værksted herunder – så giver vi dig hurtigt en oversigt over vores værksted, hvor du nemt og hurtigt kan finde et First Stop dækcenter nær dig.