Erhverv

Få en skræddersyet firmaaftale

Mangler du en fordelagtig serviceaftale? Så står vi hos First Stop klar til at skræddersy den helt rigtige løsning til dine behov. Uanset om du har brug for en aftale for en enkelt firmabil – eller om du har forskellige køretyper med forskellige dæktyper, så finder vi sammen den firmaaftale, du har brug for.

Flere køretøjer – én serviceaftale

Intet er for stort eller småt for vores forhandlere hos First Stop. Om du har brug for en firmaaftale på 12 ens varevogne eller lastvogne, eller har mange forskellige køretøjer, der skal have helt unikke dæk, så står vi klar til at hjælpe dig. Den helt rigtige løsning afhænger af den enkeltes behov – og derfor skræddersyer vi altid tilbud med en serviceaftale baseret på den enkeltes behov.

Et hav af muligheder

Hos First Stop har vi et stort udvalg af kvalitetsdæk til mange forskellige køretøjer. Vi tilbyder blandt andet dæk til: Have/parkredskaber, plæneklippere, trailere, personbiler, varevogne, entreprenørmaskiner, traktorer, lastbiler, anhængere, bus, trucks mm. Med andre ord kan vi montere dæk på et hav af forskellige køretøjer, og reparerer også dine hjul, hvis det er muligt. Vil du vide mere? Så kig forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted og hør om de mange muligheder for at få kvalitetsdæk monteret på dine køretøjer.

Garanteret fleksibilitet og høj service

Hos First Stop ved vi, at nedetid koster penge. Vi er selv erhvervsdrivende, og går derfor altid den ekstra mil for at vores kunder er glade og tilfredse. Det betyder høj fleksibilitet, samt hurtigt og professionelt arbejde, som vi er stolte af. Vores serviceaftaler kan både være på dæk, hjulskifte samt service af personbiler, varevogne, trailere mm. Det er helt op til dig og dine behov! Uanset hvad du har brug får, står vi til rådighed og skræddersyer en fordelagtig firmaaftale, der imødekommer dine behov på bedste vis. Det er din tilfredshedsgaranti, når du vælger First Stop Danmark som din lokale dækspecialist.