SERVICEEFTERSYN

Lille og stort serviceeftersyn med officielt stempel i din servicebog

First Stop serviceeftersyn - din garanti for sikkerhed

Hos First Stop kan vi servicere stort set alle bilmærker og modeller, der kører på de danske veje. Vi servicerer din bil efter fabriksstandarderne og bruger godkendte reservedele med op til 3 års garanti. Det er din garanti for sikkerhed.

Vi tilbyder 3 slags serviceeftersyn: et lille, et stort serviceeftersyn og et serviceeftersyn, der overholder fabriksgarantien. Uanset hvilket serviceeftersyn du har brug for, tjekker vi din bil grundigt igennem, så du får optimal sikkerhed og køreglæde.

Din pris på serviceeftersyn afhænger af, om du har garanti på din bil, samt om du skal have et stort eller et lille service.

Hvis du stadig har garanti på din bil, vil vores faglærte mekanikere gennemgå de punkter, der er i servicebogen for at bevare garantien.

 

Uanset hvilket serviceeftersyn du vælger, får du et stempel i servicebogen, da vi altid følger fabrikantens anvisninger. En stemplet servicebog vil højne værdien af din bil, hvis du på et tidspunkt skal sælge den.

Det er en god idé at overholde bilens services af flere årsager. Bilens service er med til at forebygge store reparationer og skader på din bil. Derudover har en udfyldt servicebog betydning for din bils salgspris, når du en dag skal af med den. Sidst men ikke mindst kan et serviceeftersyn af erfaring ofte fange en nedslidt sliddel, som bør udskiftes og som har betydning for sikkerheden.

Vi laver aldrig arbejde på din bil, som ikke er aftalt på forhånd, og vi gennemgår fakturaen med dig, så du er helt med på, hvad der er blevet lavet.

Er det tid til at booke serviceeftersyn eller har du brug for en pris?

Hvornår skal min bil til serviceeftersyn?

Tidspunktet for serviceeftersyn afhænger af bilproducentens anvisninger på din specifikke bilmodel og motortype og hvor mange kilometer du kører.

Normalvis ligger serviceintervallerne mellem 10.000 km og 30.000 km, men hvis du fx kører mindre, vil der indtræde et årsinterval.

Enten vil din bil minde dig om, at det er ved at være tid til service via servicelampen i instrumentbrættet. Eller også bør du kigge i din servicebog, og se hvornår din bil skal afsted til autoservice.

Hvordan foregår et serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Et serviceeftersyn er en grundig kontrol af bilen, så du er sikker på, at bilen fungerer som den skal. Vores mekanikere kontrollerer alle de vitale dele af bilen, så du kan køre i din bil det næste lange stykke tid.

De fleste bilejere er opmærksomme på, at regelmæssige serviceeftersyn af bilen både øger værdien og levetiden på din bil. De færreste er klar over, at der kan være stor prisforskel på at få lavet et eftersyn. Hos First Stop får du altid en skarp pris på et serviceeftersyn. Du er som sædvanligt kvalitetssikret, når du finder dit værksted gennem First Stop Danmark.

Når du får lavet et serviceeftersyn i det rigtige tidsinterval og efter bilproducentens forskrifter, får du et stempel i din servicehåndbog, som er dit bevis på, at garantien på din bil stadig gælder.

Hvor finder jeg mit værksted til et serviceeftersyn?

Du finder First Stop værksteder i hele landet. Vi er en landsdækkende kæde. Vi er kendt som eksperter inden for bildæk og lastvognsdæk, men vi udfører også serviceeftersyn, autoreparationer, samt sælger alufælge.

Ønsker du at høre mere om vores serviceeftersyn, vores andre services eller gøre brug af et af vores dækhoteller, eller måske endda vores pakker der indeholder vinterdæk med fælge, dæk og fælge pakker, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Nærmer sommeren sig, er det måske endda på tide med aircondition service eller nye sommerdæk.

Er det tid til at booke serviceeftersyn eller har du brug for en pris?

Kontakt mit lokale værksted