Kvalitetsdæk til dine behov

 

Mangler du nye kvalitetsdæk til din bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos First Stop har vores dygtige dækspecialister mange års erfaring med at finde de perfekte dæk til den enkelte kundes specifikke bil og kørebehov. Hvilke dæk, der er de helt rette for dig og din bil, kommer nemlig an på en lang række faktorer. Hos First Stop tager vi højde for dine ønsker, dine kørebehov, og tager udgangspunkt i den bil, du kører rundt i. På den måde sikrer vi, at du får den bedste service, sikkerhed og optimal køreglæde på vejene - hele året rundt.

BESTIL VINTERDÆK HOS DIT LOKALE VÆRKSTED HER

Vi er din lokale dækspecialist

Hos First Stop Danmark har vi en meget stor viden om dæk, samt mange års erfaring med at finde de helt rette dæk til den enkelte bil ud fra ønskede køreegenskaber, kørebehov og den enkelte bil. Det betyder, at du kan være sikker på en professionel og kyndig vejledning og service, når du svinger forbi dit lokale dæk & autoværksted. Vores dygtige dækspecialister ved, hvad de snakker om, og sætter dig og dine behov i højsædet, når de kigger på din bil. Det er din garanti, når du vælger dækservice og dækskifte hos First Stop Danmark.

Klædt på til vejene hele året rundt

Der er ikke to biler eller bilejere, der er ens – derfor vejleder vi altid med udgangspunkt i din bil og dine personlige behov. Hvilke dæk, vi anbefaler til dig, kommer nemlig helt an på dine køre vaner og din unikke bil. Er det bil nummer 2, der kører en del mindre end jeres primære bil? Er det en pendlerbil, der skal kunne køre langt? Kører du primært i byer, eller på landeveje? Har du en sporty bil, der skal have sportslige egenskaber, eller en familiebil, der skal have ekstra godt vejgreb? Scenarierne er mange – servicen den samme.

Uanset hvad dine behov er, står vores dygtige dækspecialister klar til at rådgive dig med udgangspunkt i din specifikke situation. Vi hjælper dig også gerne med de helt rette sommerdæk eller vinterdæk, så din bil er godt klædt på til de forskellige årstider. Der er nemlig stor forskel på bremselængden og styreegenskaberne på de forskellige dæk. Du kan læse mere om fordelene ved at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk her.

Vores kunders tilfredshed er vores absolutte første prioritet. Uanset hvilke billige dæk i høj kvalitet, du er på udkig efter, kan du derfor være sikker på, at du kommer hjem med kvalitetsdæk, der er tilpasset lige præcis din bil og kørebehov, og som giver dig optimal sikkerhed og køreglæde hele året rundt.

Kvalitetsdæk til ethvert behov og køretøj

Dæk i høj kvalitet betyder noget for køreglæden. Kvalitetsdæk kører længere og bedre, og giver dig større sikkerhed på vejene end billige dæk, der ikke er købt hos en pålidelig dækproducent. Hos First Stop Danmark samarbejder vi kun med de største internationale dækproducenter som Pirelli, Michelin, Firestone og Bridgestone. Vores dæk fra Bridgestone har 3 års garanti, og er uheldet ude, så hjælper vi dig selvfølgelig også med reparation af både dæk og fælge.

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, som har brug for en aftale, så står vores dygtige dækspecialister klar til at hjælpe dig hos dit lokale First Stop dæk & autoværksted. Vi har stort set alle typer dæk til mange forskellige maskiner: have- og parkredskaber, motorcykler, personbiler, lastbiler, landbrug- og industrimaskiner, entreprenørmaskiner og traktorer – og selvfølgelig dygtige og erfarne specialister, der kan rådgive dig kyndigt i lige præcis det dæk, der passer bedst til dig og dit køretøj.

Altid gratis dæk tjek

Er du i tvivl, om dine dæk skal skiftes, eller mangler du kyndig rådgivning i valg af nye? Så kig forbi dit lokale First Stop dæk & autoværksted og få tjekket dine dæk helt gratis og uforpligtende. Vi tilbyder gratis dæktjek ved alle vores forhandlere hele året rundt, så du kan få tjekket dine dæks stand, slitage, dækmønster og få kyndig vejledning i, om du kan tage en sæson mere, eller bør skifte nu. Find din lokale dækspecialist her på siden, og få tjekket dine dæk i dag.