AIRCONDITION SERVICE

Nyd et behageligt indeklima med vores aircondition service

Airconditionanlægget kræver service og vedligeholdelse. Et airconditionanlæg kan nemlig tabe sit kølemiddel og det kan medføre, at køleevnen bliver nedsat eller helt forsvinder.

Regelmæssig aircondition service er din garanti for et velfungerende airconditionanlæg. Vedligeholdelse og service af dit nuværende anlæg, betyder at du ikke skal ud i en dyr udskiftning. For at undgå dette er det vigtigt at rense anlægget minimum hver andet år, og samtidig skifte væsken, fordi der kan ophobe sig mange bakterier heri.

First Stop Danmark kontrollerer airconditionanlægget, skifter kølemiddel og kompressorolie, ligesom vi undersøger, om der er utætheder i anlægget. Utætheder kan medføre, at der siver bakterier og dårligt luft ind i bilen, hvorfor vi undersøger hele anlægget nøje.

Hvorfor skal du have et aircondition Service?

De fleste airconditionanlæg skal renses og serviceres regelmæssigt. Det er sjældent en del af bilens almindelige eftersyn.

Din bils airconditionanlæg er essentielt, når det kommer til indeklimaet i din bil. Et sundt og behageligt indeklima er vigtigt for køreglæden på en varm sommerdag, men også om vinteren. Med et sundt airconditionanlæg undgå du, at ruderne dugger til.

Hvis du kører bykørsel eller kortere ture, bør du være særligt opmærksom. Det danske klima er grobund for bakterier, der kan ødelægge både din aircondition. Ved et aircondition service hos First Stop Danmark tester vi og sikrer dit anlæg, så det er modstandsdygtigt til de danske vejrforhold.

Dit airconditionanlæg har ca. 500-700 gram kølemiddel, og bilen taber i gennemsnit 10% kølemiddel om året. Hvis dit airconditionanlæg ikke har fået regelmæssig aircondition service indenfor de sidste 2 år, kan der være risiko for, at det løber tør for kølemiddel. Hvis du oplever, at dit airconditionanlæg ikke fungerer optimalt, er det ved at være tid til et aircondition service.

First Stop Danmark har forhandlere spredt over hele landet. og vi også en forhandler i nærheden af dig. Hvis du vil vide mere om aircondition service, kan du læse om FDM´s retningslinjer for vedligeholdelse af din aircondition. 

 

Dit airconditionanlæg er en del af et kredsløb

Din bils airconditionanlæg indeholder kølemiddel, der med tiden bliver opbrugt, og derfor vil den ikke ikke virke optimalt. Sker dette, kan pakninger, filtre, kompressor og andre dele blive ødelagt med tiden. Vi kontrollerer anlægget, og skifter kølevæsken ved at suge anlægget tørt og påføre ny ren væske. Det giver en effektiv køling og ren luft i bilen.

Find dit lokale First Stop Danmark forhandler nederst på siden og få udført et aircondition service på din bil.

Hvorfor skal du have udført aircondition service hos First Stop Danmark?

Når du får fuldført en aircondition service hos First Stop Danmark, gennemgår vi følgende elementer:

1. Test af anlæg for at kontrollere utætheder

2. Kontrol af rør, tilslutninger, samlinger, fastgørelse, kompressor, multirem og blæser

3. Tømning og tørring af anlæg

4. Vakuumtest

5. Påfyldning af eventuel ekstra kølemiddel op til 150 gram

6. Sporemiddel og kompressorolie

7. Test af køleevne før og efter aircondition service

8. Professionel mekanikerrådgivning fra First Stop

Ved eftersynet anvender vi naturligvis præcist aflæsningsudstyr, så vi kan tilbyde aircondition service i særklasse.

Hvor kan jeg finde First Stop og booke tid til aircondition service?

Du finder First Stop Danmark over hele landet. Vi er en landsdækkende kæde, der er til stede i store byer som København og Århus, men også nærværende på Fyn og i mindre byer over hele landet. Find din forhandler her.

Vi er kendt som eksperter inden for bildæk og dækskifte, men udfører også aircondition service og reparationer på både privat- og erhvervskøretøjer.

Vi tilbyder en fuld aircondition service. Vi kontrollerer airconditionanlægget, skifter kølemiddel og kompressorolie, ligesom vi undersøger, om der er utætheder i anlægget. På den måde sikrer du optimal køreglæde til sommer og vinter med et lækkert indeklima i din bil.

Du finder vores aircondition service og andre services til skarpe priser med en garanteret høj kvalitet. Alt mandskab er faglært og alle reservedele og dæk stammer fra anerkendte mærkevarer og leverandører.

Ønsker du at høre mere om vores aircondition service eller gøre brug af et af vores dækhotel? Så er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. Ved at brug af ”find forhandler” funktionen, kan du let finde din nærmeste First Stop Danmark forhandler.

Fandt du det, du ledte efter? Læs f.eks. også om vores sporing af bilhjul eller sommerdæk, nu hvor vi går sommeren i møde. Med sporing optimerer du køreførligheden på din bil. First Stop Danmark tilbyder alle services i forbindelse med vedligeholdelse af din bil. Leder du f.eks. efter nye sommerdæk med smarte alufælge til dit køretøj?

Er du interesseret i at høre mere?

Find dit lokale værksted