VINTERDÆK MED FÆLGE

Hvorfor gå ned på bilens flotte look
når du kan få vinterdæk med fælge?

Ofte betyder dækskifte til vinterdæk et skift til de kedelige stålfælge. Men sådan behøver det ikke at være.
Bare fordi vejret bliver trist og gråt, behøver din bil ikke at blive det. I dag findes der et stort udvalg af fælge i høj kvalitet, som er særlig modstandsdygtige i det skandinaviske vintervejr, så du kan fastholde det flotte look ved at køre på vinterdæk med fælge.

Farvel til kedelige vintre på stålfælge, nu kan du få vinterdæk med fælge

Flotte alufælge kan løfte looket på enhver bil - uanset om du kører i en gammel eller nyere. Derfor ser vi i stigende grad, at alufælge bliver mere og mere populære.
De fleste nye biler leveres med alufælge fra fabrikken – oftest på sommerdæk.

Tidligere monterede man oftest vinterdæk på stålfælge, men i takt med at alufælge er blevet mere modstandsdygtige med årene, ser vi at bilister vælger alufælge til deres vinterdæk.
Ganske enkelt fordi mange ønsker, at køre i en pæn bil hele året rundt.

 

 

 

Hvilke fælge er bedst i vintervejr?

Når du skal investere i nye vinterdæk med fælge, bør du købe fælge, som er hellakerede på overfladen og bagsiden. Dertil bør fælgene være åbne, så de er lette at rengøre og påføre plejemidler. Kompakte fælge bliver svære at rense helt fri for skidt, da smalle samlinger og lukkede kroge gør det svært at komme ordentligt til. Da regelmæssig vedligeholdelse og pleje i vintermånederne er essentielt for at bevare dine alufælge i en ordentlig stand, bør du derfor sørge for at vælge et sæt nye fælge, som ikke er så besværlige at rengøre. Det kan ende med, at du springer vedligeholdelsen over.

Du skal med andre ord vælge en vinterfælg, hvis den er:

1. Let at rengøre

2. Lakeret på front og bagside

3. Lakeret i samme farve

Tjek udseendet hjemmefra – vinterdæk med fælge online!

Vi har udstyret vores hjemmeside med et værktøj, der gør det nemt for dig – som forbruger – at se din bil udstyret med lækre dæk og fælge. Du vælger selv mærke, model og meget mere. Herefter kan du tilføje dæk og fælge, og finde det par som matcher dig og din bil bedst, samtidig kan du se priserne på vinterdækkene med fælge.

 

Tilbud på vinterdæk med fælge

Vidste du, at First Stop er en af de største kæder i Danmark? Vi sælger dæk og fælge, har eget dækhotel, og desuden udfører vi både service og reparation på biler til private og erhverv?

Takket være vores størrelse og landsdækkende butikker opnår vi attraktive indkøbsaftaler med vores dæk- og fælgeleverandører. Mærkerne består for eksempel af dækproducenterne Bridgestone, Firestone, Michelin, Pirelli, samt fælgeproducenterne OZ, BBS, AEZ, Borbet og Sparco.

Vores vinterdæk og fælge bliver derfor tilgængelige i alle lokale butikker, hvor fagfolk står klar til at præsentere dig for et stort udvalg af moderne dæk og aluminiumsfælge.

First Stop findes på Fyn, Jylland og Sjælland, hvor vi dækker storbyer som Århus og København, men vi er også at finde i mindre danske byer, hvor den lokale mekaniker er en del af First Stop-kæden.

Som en stor og veletableret kæde kan vi servicere dig med alle dine dækbehov. Vi klarer gerne montering af dine nye vinterdæk og fælge, så du kører fra vores værksted med optimal kørekomfort og den bedst tænkelige sikkerhed fra dækket.

Skal du have opbevaret dine sommerdæk hen over vinteren, kan du booke dem ind på vore 5-stjernede dækhotel. Her opbevarer vi dine dæk efter de rigtige omstændigheder, da lysforhold og temperatur har betydning for dækkets levetid. Når du ankommer og skifter mellem sommer- og vinterdæk og omvendt, kan vi naturligvis aflevere dæk og fælge nyvaskede og med det helt korrekte dæktryk.

For spørgsmål til nye vinterdæk med fælge, dækhotel eller andre værkstedservices bedes du kontakte dit lokale dækcenter.
Hvis du i stedet søgte lastvognsdæk og ikke personbils dæk, er det naturligvis også noget vi kan værebehjælpelige med.

Årets anbefalinger fra Alcar & Rallycenteret

Aez Berlin Black

AEZ BERLIN BLACK

Aez Berlin Dark

AEZ BERLIN DARK

Dezent AO Black

DEZENT AO BLACK

Dezent AO Dark

DEZENT AO DARK

Dezent KT Dark

DEZENT KT DARK

Dezent KT Graphite

DEZENT KT GRAPHITE

Dezent TO Black

DEZENT TO BLACK

Dezent TO Dark

DEZENT TO DARK

Dezent TV Black

DEZENT TV BLACK

Dezent TV Dark

DEZENT TV DARK

MSW 80/4 - Gloss Black Full Polished

MSW 80/4 - Gloss black Full polished

MSW 80/4 Gloss Black

MSW 80/4 - Gloss black

MSW 27T - Gloss Black Full Polished

MSW 27T - Gloss black Full polished

MSW 27T - Full Silver

MSW 27T - Full silver

MSW 27T - Gloss Dark Grey

MSW 27T - Gloss dark grey

MSW 27T Gloss Black

MSW 27T - Gloss black

MSW 73 - Gloss Dark Grey Full Polished

MSW 73 - Gloss dark grey Full polished

MSW 73 - Gloss Dark Grey

MSW 73 - Gloss dark grey

MSW 80/5 - Gloss Black

MSW 80/5 - Gloss black

MSW 80/5 - Gloss Black Full Polished

MSW 80/5 - Gloss black Full polished