DE RIGTIGE BILDÆK TIL DEN RIGTIGE BIL

Landsdækkende forhandlere af bildæk med professionelle fagfolk

Find de bedste bildæk hos en af First Stop's forhandlere

Bildæk er et af de produkter, der kendetegner First Stop bedst. Som et førsteklasses dækcenter tilbyder vi kvalitets bildæk til stærke priser. Dækkene er altid fra anerkendte mærker som f.eks. Bridgestone, Pirelli, Firestone, Continental, Michelin og mange flere.

Vi har alle typer bildæk i klasserne: God, bedre og bedst. Uanset om du søger dæk til et mindre budget eller teknologiske perler med lavt støjniveau og let rullemodstand, kan vores eksperter i de lokale First Stop centre finde de helt rette dæk til din bil.

 

Lad os hjælpe dig i mål med dine bildæk

Hos First Stop vil vi sikre dig de bedste bildæk til din bil. Det gør vi fordi vi vil sikre dig den rette komfort, rullemodstand og derved benzinøkonomi, samt det rette lydniveau.

Selvom bildæk ser ens ud, er der stor forskel i kvalitet og levetid fra model til model. Dækkene tilbyder forskellige vejgreb, forskelligartet rullestøj og belægninger, der alle har indflydelse på, om de er velegnede til lange turer på motorvejen eller kortere køreture i blandet terræn.

Derfor spørger vi også ind til din kørestil, dine transportbehov, dine forventninger til dækkene og mere. Når vi ved, hvad du har af behov og ønsker til dine dæk, kan vi anbefale dig de bedste muligheder. Det giver dig de bedste bildæk til din bil og en glad kunde til os.

Sommer og vinter bildæk

Da de danske sæsoner påvirker vejene forskelligt, er der ofte behov for at tilpasse dæktypen til årstiden. Dermed opnår du det bedste vejgreb og den bedste sikkerhed, når du kører bil.

Hos First Stop anbefaler vi dig at køre med vinterdæk i vinterhalvåret og skifte til sommerdæk om sommeren. Kører du kun ganske lidt i din bil, kan du til nøds klare dig med helårsdæk, men vi vil til enhver tid påpege sommer- eller vinterdæk som det oplagte dækvalg – afhængigt af årstiden.

Besøg dit lokale First Stop dækcenter og hør mere om bildæk.

 

Køb bildæk online

Hos First Stop er kundeservice i højsædet, og vi ønsker ikke utilfredse kunder! Derfor har vi udstyret vores hjemmeside med et værktøj, så du nemt og bekvemt kan matche selv-valgte bildæk med en selv-valgt bil online.

 

Gode priser på bildæk i hele landet

Hos First Stop sælger vi nogle af landets bedste bildæk. First Stop er en international kæde, hvilket betyder, at vi benytter os af stordriftsfordele. På den måde kan vi købe kvalitetsdæk til en god pris. Derfor sælger vi nogle af landets bedste bildæk, inkl. montering og sporing, lige meget om du bor i Århus eller København.

Herudover har vi ofte tilbud på dæk og fælge som en samlet pakke.

 

 

De rette bildæk til en fast pris

Med de rette bildæk får du en bedre oplevelse bag rattet, og dukan tilmed opnå en bedre brændstoføkonomi. Dæk er ikke bare dæk, men veludførte ingeniørmæssige fremstillinger, der tjener sine helt specifikke formål, og dermed øger sikkerheden i trafikken.

Bildæk bliver fremstillet i forskellige kvaliteter og gummiblandinger. Hos First Stop finder du dog udelukkende bildæk fra internationalt anerkendte producenter. Vi forhandler blandt andet Bridgestone, Firestone, Michelin, Pirelli og Dayton. De besidder alle et enestående sortiment med kvalitetsdæk.

Vælg bildæk efter årstiden

Det danske klima er kendetegnet af en varm, men ofte regnfuld sommer, samt en kold og glat vinter. Det betyder, at vi som bilister må afpasse vores dæk i forhold til klimaet. Afhængigt af årstiden bør du køre på sommerdæk eller vinterdæk – eller evt. på helårsdæk, hvis dine kørselsbehov er små og tillader det.

Når du køber dine bildæk hos First Stop får du altid montering og sporing med i prisen, som en del af dit dækskifte
Der er altid et dækcenter i dit lokalområde som kan give dit et godt tilbud på dækskifte, samt alufælge.

Sommer bildæk

Sommerdæk adskiller sig ikke synderligt på deres evner på tør vej. Her bremser de alle effektivt og besidder gode styreegenskaber. Sommerdækkets store force findes på våd og varm asfalt. Derfor anbefaler vi, at du baserer dit dækvalg på dækkets evne til at foretage en nødopbremsning i vådt føre.

Hos First Stop er vi tilhængere af kørsel med sommerdæk i sommerperioden, mens vinterdæk hører sig til i de kolde måneder. Vi anbefaler dette, da dæk er fremstillet til kørsel i den pågældende årstid. Det betyder, at du ved at tilpasse dine bildæk til klimaet, opnår bedst mulig bremseeffektivitet, styring, samt det bedste brændstofforbrug.

Sommerdækket er fremstillet i et hårdere gummimateriale og med specifikke mønstrer på dækket. Det hjælper med at lede vandet væk fra bildækket. Det betyder, at du generelt har bedre kontakt til vejen i vådt føre, ligesom risikoen for akvaplaning mindskes betragteligt.

Ligesom på andre bildæk, er der forskel på producenternes enkelte dæktyper. Du bør derfor både forhøre dig på bremse- og styringsegenskaber, ligeså vel som du kan spørge ind til dækkets støj og rullemodstand, hvis du vil sænke lyden fra dine dæk inde i kabinen, eller opnå det bedste brændstofforbrug.

Vinter bildæk

Vinterdæk er de oplagte bildæk til vinterkørsel. Den danske vinter er kold, regnfuld og kan give sne- og isglatte overflader, som bilisterne skal færdes i. Det stiller skarpe krav til dækkene, hvorfor vinterdækket er så vigtigt.

Vinterdæk er produceret af en gummiblanding, der er blødere end sommerdækket. Derved er dækket i stand til at bevare sin smidighed, selv når temperaturen falder til frysepunktet eller derunder. Eftersom dækket forbliver smidigt, vil du fortsat kunne køre med mest mulig kontakt mellem dæk og vejens overflade, hvilket sikrer dig et bedre greb. Dine styreegenskaber forbliver derfor gode, ligesom din bremselængde med vinterdæk vil være 1 til 2 gange bedre sammenlignet med sommerdæk. Det redder liv.

Man kunne fristes til at tro, at bildæk til vinterkørsel bliver tilstoppede og mister deres effektivitet efterhånden som f.eks. sne fylder dækkets mønster op. Dette er ikke tilfældet. Dækket er produceret med modsatgående slidbaner, hvormed dækket kaster sne og slud af sig. Derfor tilstoppes det ikke, men bevarer deres essentielle vejgreb.

Helårs bildæk

Helårsdæk lider af et blandet ry. Teknisk set er det et bildæk, som er mærket med M+S (Mud and Snow). Det klassificerer det som et vinterdæk, men dækket har stadig egenskaber, vi kender fra sommerdæk.

Mange sværger til dæktypen, da vi slipper for at skifte det ud imellem de enkelte sæsoner. Sandheden er, at dækket ikke har samme effektivitet som et decideret sommerdæk eller vinterdæk har til henholdsvis sommer- og vinterkørsel.

Helårsdækket kaldes af samme årsag et kompromisdæk, simpelthen fordi det fungerer som et nogenlunde bildæk til helårskørsel. Men det har ikke de samme kvaliteter inden for styre- eller bremseegenskaber, når klimaet sætter det på prøve.

Har du ganske simple kørselsbehov og færdes primært i byområder, hvor vejen er saltet og ryddet, kan dækket muligvis gå an. Hvis ikke, anbefaler vi at køre med bildæk til årstiden. Kontakt os og hør, om helårs dæk er noget for dig.

Lastvognsdæk

First Stop er også leveringsdygtige i lastvognsdæk. Hos dit lokale First Stop dækcenter kan du altid få et godt tilbud på et sæt lastvognsdæk som også kommer med montering og sporing.

Lastvognsdæk findes også i variationer der passer til sæsonerne, såedes du kan få lastvognsdæk til henholdsvis sommer og vinter.

Find det rette bildæk hos First Stop

First Stop er et af de største dækcentre i Danmark. Vi er til stede i de større byer som Århus og København, såvel som Fyn og mindre byer landet over. Faktisk dækker vi hele Jylland, Fyn og Sjælland!

Vi tilbyder et stort udvalg af gode bildæk – også som kompletsæt med både dæk og fælge. Vores sortiment består, på trods af de lave priser, af kvalitetsmærker som Bridgestone, Firestone, Michelin, Pirelli og Dayton.

Får du skiftet dæk hos First Stop, har du også muligheden for at få lagt de gamle bildæk på vores dækhotel til de skal bruges i næste sæson igen.