BRIDGESTONE DRIVEGUARD

Kør videre efter en punktering

Med et DriveGuard dæk kan du køre videre med 80km/t i op til 80 kilometer. Det betyder at du ved en punktering trygt kan køre videre – selvfølgelig med nedsat hastighed og i en begrænset distance. Du slipper for at holde stille og vente på vejhjælpen og kan i stedet køre til det nærmeste værksted, og få lappet dækket af en dækspecialist.

Mere end 50% af alle punkteringer sker på ubelejlige steder

DriveGuard teknologien er udviklet af Bridgestone for bl.a. at kunne gøre hverdagen lettere og tryggere for dig som bilist.

6 ud af 10 bilister har oplevet en punktering. Faktisk viser markedsundersøgelserne også, at 23% af punkteringerne sker når det er mørkt. Det er nok de færreste, der jubler over at skulle sidde på en mørk motorvej i flere timer i øsende regnvejr.

Så uanset om du er på vej til et vigtigt møde, afhentning af børn eller på vej hjem fra en familiefødselsdag, så sørger DriveGuard dækket for, at du kommer sikkert og trygt hjem.

Hvordan virker DriveGuard teknologien?

  • DriveGuard dækket reducerer varmen omkring punkteringen, da den omfordeler varmen og friktionen fra punkteringen
  • Dækket er udviklet til at kunne håndtere et fuldstændigt tab af lufttryk. Dæksiderne er forstærkede i forhold til et dæk uden DriveGuard teknologien, hvilket sikrer at din bils vægt er understøttet ved en punktering
  • Når punkteringen finder sted, vil bilens TPMS system advare dig om, at dine dæk mister lufttryk – det vil sige, at det er bilens TPMS system, der fortæller dig, at du er punkteret, da man ikke altid selv ville kunne mærke det med DriveGuard dækket på

Ved punktering vil et konventionelt dæk blive helt fladt, og være umuligt at køre videre på uden at ødelægge både dæk og fælg. På DriveGuard dækket er dæksiderne forstærket, så dækket ikke falder sammen med lufttab.

Slip for den kedelige statistik

DriveGuard teknologien er indarbejdet i Bridgestones gængse udvalg af sommer-, vinter og helårsdæk, hvilket betyder at du som kunde ikke behøver at gå på kompromis med de gode egenskaber fra Bridgestone dækkene.

DriveGuard dækket koster en smule mere end det konventionelle dæk, men befrier dig for bekymringerne og fra at være en del af den kedelige punkterings statistik.

Tag fat i dit lokale First Stop dæk- og autoværksted og hør mere om DriveGuard.

Kilde: Profacts Mobility Study september 2015