FORTROLIGHEDSPOLITIK

First Stop Online site : www.firststop.dk 

 

 

Sidst redigeret den 10. februar 2016.

 

Vi er glade for, at du er interesseret i vores virksomhed.

 

Vi tager fortroligheden af vores online besøgende og kunder meget alvorlig. Det er grunden til, at vi gør vores bedste for, at du aldrig skal bekymre dig over beskyttelsen af dine personlige data, når du besøger vores hjemmeside, eller interagerer med os.

 

Du kan besøge vores hjemmeside, og se de fleste informationer om vores virksomhed, produkter og ydelser, uden at være forpligtet til at indsende dine personlige data. På visse sider af hjemmesiden, f.eks. på registreringssiderne, kan vi spørge efter, eller modtage informationer om dig, nogen af disse kan ses som værende personlige data.

 

Den nuværende fortrolighedspolitik beskriver hvordan vi anvender de personlige data vi indsamler fra dig, for eksempel, når du anvender vores hjemmeside. Denne politik kan fra tid til anden blive opdateret. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt kontrollerer denne side, så er klar over eventuelle ændringer, og dermed kan afgøre om disse er acceptable for dig. Denne politik gælder for alle besøgende på hjemmesiden, og for alle former for adgang, inklusiv men ikke begrænset til, stationære og bærbare computere, offentlige internetkonsoller, og mobile enheder.

 

Ved at indsende dine personlige data via denne hjemmeside, samtykker du udtrykkeligt til godkendelsen af brugen, i henhold til denne fortrolighedspolitik.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i denne forbindelse, bedes du venligst kontakte vores kundeservice, via kontaktmenuen på vores hjemmeside.

 

1.    Definitioner


"FIRST STOP": First Stop Europe NV, er en virksomhed der er registreret under belgisk lovgivning, deres kontorer er beliggende på, Kleine Kloosterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgien, og deres cvr nummer er 0420.639.510;

"Bruger(e)":(a) bruger(e) af hjemmesiden, enten sammen eller individuelt, afhængig af indholdet;

"Hjemmeside": Hjemmesiden som kan tilgås via den følgende primære URL: www.firststop.eu samt vores landespecifikke domæner.

"Personlige data": Enhver information der er relateret til en identificeret, eller identificerbar person. 

"Affilieret virksomhed": En virksomhed der direkte, eller indirekte, er kontrolleret af FIRST STOP, eller dennes moderselskab, alle disse virksomheder er registreret i det europæiske land, Schweiz.

"First Stop butik": et forhandlersted for dæk, som er en del af First Stop netværket.

 

2.    Hvilke personlige data indsamler vi? 


På visse sider af denne hjemmeside, for eksempel når du køber dæk online, eller ved andre interaktioner, for eksempel e-mail korrespondance, telefonkald, besøg i butikken, handelsshow, kan FIRST STOP indsamle personlige data fra, eller om dig. De data som FIRST STOP indsamler, er data som dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, finansielle detaljer, brugernavn, adgangskode og køn.

 

 

3.    Fortroligheden af dine personlige data 


FIRST STOP skal behandle dine personlige data i overensstemmelse med vilkårene i denne fortrolighedspolitik, og de juridiske reguleringer, der er gældende for håndtering af personlige data. 

FIRST STOP er forpligtet til at gøre deres bedste, for at sikre, at dine personlige data er beskyttet. De skal have implementeret rimelige procedurer for at sikre, og beskytte, de data de indsamler. På denne måde, ønsker FIRST STOP at forhindre en ulovlig behandling og utilsigtet tab, eller sletning af dine personlige data. 

FIRST STOP optimerer sikkerheden af dine personlige data, ved at: 

· bruge kryptering hvor det er passende;

· bruge beskyttelse ved hjælp af adgangskoder;

· anmode om kontraktmæssige garantier fra tredjeparter; og ved at

· begrænse adgangen til dine personlige data (for eksempel, er det kun ansatte hos FIRST STOP eller de affilierede virksomheder, som har brug for adgang til dine data, i forbindelse med formål beskrevet nedenfor, som modtager tilladelse til at kunne se dine personlige data).

 

De steder hvor du bliver bedt om at registrere dig som bruger, inviterer FIRST STOP dig til at beskytte dine personlige data, ved at undgå brugen af indlysende adgangskoder, og/eller bruger ID'er, ved at ændre din adgangskode ofte, og ved at sikre, at du ikke deler dit brugernavn, adgangskode eller andre detaljer med andre, eller gemmer dem på en usikker måde.

 

 

4.    Hvordan indsamler vi, og bevarer dine personlige data? 

 

Hvis du ønsker at bruge en sektion af hjemmesiden, som kræver registrering, vil du blive bedt om at udfylde de relevante informationer. I sådanne tilfælde vil FIRST STOP gøre det klart, at de først giver dig fuld adgang til denne sektion af hjemmesiden, ved indsendelse og af de anmodede informationer, og ved accept af de relevante politikker, samt vilkår og betingelser. 

Endvidere kan FIRST STOP indsamle dine personlige data, når du: 

· skaber en online konto som bruger;

· afgiver en bestilling;

· abonnerer på at modtage nyhedsbreve;

· abonnerer på at modtage kampagne e-mails;

· deltager i en konkurrence, tombola, eller anden kampagne;

· svarer på undersøgelser eller meningsmålinger;

· indsender en klage, eller spørger om informationer;

· kommunikerer med FIRST STOP, en affilieret virksomhed, eller First Stop butikken via e-mail, telefon eller på anden vis.

 

FIRST STOP kan kombinere personlige data der er indsamlet via hjemmesiden, med personlige data der er udleveret til FIRST STOP på anden vis. De kan bevare disse data i en enkelt kombineret database, eller i adskillelige databaser.

 

FIRST STOP skal undgå at indsamle personlige data, der ikke er relevante i forhold til de angivne formål nedenfor, og skal ikke bevare disse data længere end hvad der er nødvendigt, i henhold til disse formål, eller som det kan være tilfældet, længere end den periode som er aftalt, eller som er angivet via lovgivningen.

 

 

5.    Hvad gør vi med dine personlige data? 


Alle dine personlige data som FIRST STOP indsamler, lagres på sikre servere. Endvidere, vil FIRST STOP og deres tjenesteudbydere, altid gøre deres bedste for at beskytte dine personlige data. Dog kan overførslen af informationer via internettet, aldrig ses som værende fuld sikre, og indsendelsen af dine personlige data, forbliver på alle tider, på egen risiko. 

FIRST STOP har tilladelse til at anvende de personlige data de indsamler, til de følgende formål ("Formål"): 

· ved at registrere dig som bruger af hjemmesiden, og køre hjemmesidens tjenester (inklusiv behandlingen af spørgsmål, eller anmodninger om informationer vedrørende FIRST STOP, deres produkter eller tjenester), samt muligheden for at du effektivt kan anvende disse tjenester (f.eks. blogs, forummer, og diskussionssider);

· ved at sikre, at hjemmesidens indhold præsenteres for dig på den mest effektive måde, for både dig og din computer;

· ved at behandle ordrer der er afgivet via hjemmesiden;

· ved at behandle og håndtere klager eller anmodninger;

· ved at undersøge og analysere markedet, samt FIRST STOP's kunder, produkter og tjenester (f.eks. ved at spørge om din mening, om FIRST STOP's produkter og tjenester, eller ved at spørge dig om at udfylde en undersøgelse eller meningsmåling);

· ved at hjælpe FIRST STOP ved at måle successen af deres online reklamering;

· ved at hjælpe FIRST STOP i at evaluere, ændre og forbedre deres produkter og tjenester;

· ved intern registrering;

· ved markedsføring, inklusiv ved at give dig informationer som du har anmodet om fra FIRST STOP, eller informationer som FIRST STOP mener kan være af interesse for dig, hvor du har samtykket til at blive kontaktet for sådanne formål (se sektion nedenfor, vedrørende direkte markedsføring);

· ved at arrangere konkurrencer, og/eller andre kampagne aktiviteter;

· ved ansættelse (hvis du har indsendt informationer til FIRST STOP, i denne forbindelse); og

· ved at informere dig om bestemte ændringer til FIRST STOP's tjenester.

 

Alle de ovennævnte overvejelser, gælder for brugen af dine personlige data af en affilieret virksomhed, for disse formål.

 

6.    Hvem videregiver vi dine personlige data til? 

 

FIRST STOP vil ikke udlevere dine personlige data til tredjeparter, uden din tilladelse, undtagen: 

· til affilierede virksomheder;

· når en sådan udlevering er nødvendig, for at tillade at FIRST STOP's ansatte, agenter, underleverandører, leverandører eller kommercielle partnere kan levere en tjeneste, eller kan gennemføre en opgave for FIRST STOP (inklusiv ved at levere markedsføringsrapporter, gennemføre markedsforskning, eller levere kundeservice), for at administrere dit medlemsskab, for at levere eksisterende eller fremtidige produkter eller tjenester, eller for at deltage i konkurrencer og/eller andre kampagne aktiviteter;

· til FIRST STOP's professionelle rådgivere;

· til køberen, eller mulige købere af FIRST STOP's rettigheder og pligter, i forbindelse med hjemmesiden;

· hvis en sådan udlevering er nødvendig for at beskytte de juridiske interesser for FIRST STOP, deres kunder, eller affilierede virksomheder, eller hvis det er påkrævet, eller hvis loven kræver det.

 

Som bruger anerkender du, at alle de informationer du indsender, ved hjælp af et værktøj der gør disse informationer synlige for andre personer (f.eks. blogs, forummer og diskussionssider), vil blive gjort offentligt af dette værktøj. Det er vigtigt at huske dette, og bruge sund fornuft og forsigtighed, når du indsender informationer via sådanne værktøjer. 

Enhver afsløring af dine personlige data, af FIRST STOP til en omhyggelig valgt tredjepart, eller til en af de tredjeparter der er nævnt ovenfor, bliver altid gjort i overensstemmelse med den gældende lovgivning. FIRST STOP garanterer at der er taget forholdsregler, for at sikre, at tredjeparter ikke kan bruge dine personlige data til andre formål, og kun i forhold til ovennævnte formål, og at disse tredjeparter har taget alle nødvendige sikkerhedsforholdsregler. 

Hvis FIRST STOP videregiver dine personlige data til en affilieret virksomhed, eller til tredjeparter med registrerede kontorer uden for EEA, vil FIRST STOP ikke dele disse personlige data, uden der er taget forholdsregler til at sikre, at dine personlige data har samme sikkerhedsniveau, som inde for EEA.

FIRST STOP skal tage alle rimelige forholdsregler for at sikre, at deres ansatte og partnere, som har adgang til disse personlige data, har en tilstrækkelig kendskab til beskyttelse af personlige data, og at de håndterer personlige data i overensstemmelse med denne politik, og deres forpligtelser under de gældende databeskyttelseslovgivninger. Hvis denne politik eller forpligtelser ikke overholdes, kan FIRST STOP tage disciplinære handlinger mod deres ansatte eller partnere, hvis det ses som værende nødvendigt.

 

7.    Direkte markedsføring 


På registreringssiderne, eller andre steder på hjemmesiden, eller når du besøger First Stop butikken, kan du blive spurgt, om du ønsker at modtage bestemte informationer via e-mail og/eller post. Hvis du samtykker til dette, vil du hermed samtykke til, at FIRST STOP kan bruge dine personlige data, til at give dig informationer om deres produkter, deres kampagne aktiviteter, og specielle tilbud, samt enhver anden information vedrørende produkter eller tjenester fra FIRST STOP, deres affilierede virksomheder, eller First Stop butikken, som kunne være af interesse for dig, i henhold til FIRST STOP. Selv om du ikke har indikeret sådanne præferencer, men du har købt varer og/eller tjenester fra FIRST STOP, en affilieret virksomhed, eller en First Stop butik, kan vi kontakte dig via e-mail med informationer, men kun vedrørende varer og tjenester, der er lignende dem der tidligere er blevet solgt til dig. 

På ethvert tidspunkt kan du ændre dine præferencer vedrørende direkte markedsføring, ved at bruge frameldelsesfunktionen som findes i alle direkte markedsføringsmails, eller hvis du er en bruger, kan du tilpasse din konto. Hvis du gør dette, vil FIRST STOP ikke slette dine personlige data fra deres database, men vil redigere dine ændrede præferencer, så hurtigt som muligt, inden for en rimelig periode.

 

8.    Telefonkald sporing 


FIRST STOP bruger en telefonkald sporingstjeneste, der gør det muligt at spore når kunderne ringer til First Stop butikken, ved hjælp af telefonnumre der er angivet på vores hjemmeside, eller gennem vores online reklamering. Ved at bruge denne tjeneste, kan FIRST STOP analysere hvor mange kunder der først foretager en online undersøgelse på FIRST STOP hjemmesiderne, eller på produkter solgt af FIRST STOP, før de kontakter FIRST STOP butikken, via telefon. Telefonkald sporingstjenesten registrerer dit telefonnummer, som FIRST STOP ikke skal bruge til andre formål, end telefonkald sporing.  

Når du ringer til en First Stop butik, vil en optaget stemme informere dig om, at dit opkald vil blive sporet. Hvis du ikke samtykker til at dit opkald blive sporet, kan du komme igennem til First Store butikken ved at ringe på deres almindelige telefonnummer, som du kan finde via andre medier, såsom oplysningen.  

 

9.    Brugerrettigheder i forbindelse med personlige data 


Takket være visse juridiske reguleringer, i forbindelse med databeskyttelse, kan du have ret til at spørge FIRST STOP om bestemte informationer eller handlinger, i forbindelse med de personlige data, som FIRST STOP har indsamlet fra dig. 

For det første, brugere hvis personlige data bliver behandlet, har ret til at anmode om adgang til disse data, og hvis disse data er forkerte eller ufuldstændige, kan de have disse data redigeret eller fuldført. FIRST STOP anmoder om, at du hjælper med at sikre, at dine personlige data i vores databaser er nøjagtige, og opdaterede. Hvis du mener at de indsendte personlige data til FIRST STOP er forkerte eller ufuldstændige, bedes du kontakte vores kundeservice som beskrevet nedenfor. FIRST STOP vil redigere eller tilpasse dine personlige data, så hurtigt som muligt. Brugere som selv har registreret sig via hjemmesiden, kan på alle tidspunkter selv tilpasse deres personlige data, via deres konto.

 

For det andet, brugere har ret til gøre indsigelser mod håndtering af deres personlige data, men de skal have gode grunde for sådanne indsigelser. De skal danne baggrund for deres indsigelse, ved for eksempel at indikere, at denne håndtering kan have skadelige påvirkninger for dem.

 

Hvis du ønsker at anvende dig af nogen af de ovenstående rettigheder, bedes du informere FIRST STOP's kundeservice, som kan findes på FIRST STOP's registrerede kontorer, eller du kan sende en e-mail til kontakt@firststop.dk.

 

 10.  Links 


Hjemmesiden kan, fra tid til anden, indeholde links til eller fra andre hjemmesider, som ikke kontrolleres af FIRST STOP. Selv om FIRST STOP vil gøre deres bedste for at sikre, at disse links på hjemmesiden udelukkende fører til hjemmesider, som deler de samme sikkerheds- og fortrolighedsstandarder som FIRST STOP, så er FIRST STOP ikke ansvarlig for beskyttelsen, eller fortroligheden, af data du eventuelt indsender på sådanne hjemmesider. Før du indsender informationer på sådanne sider, anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitik, samt andre meddelelser i forbindelse med dette.

 

11.  Cookies og Web Beacons

 

FIRST STOP prøver konstant at forbedre oplevelsen for deres brugere. Derfor bruges der cookies på visse sektioner af hjemmesiden.

 

Cookies er små tekstfiler, som din browser installerer på din computer, og som gør det muligt for hjemmesiden, at genkende dig når du næste gang klikker ind på siden. Ved hjælp af cookies, kan FIRST STOP identificere de mest populære sektioner af deres hjemmeside, hvormed FIRST STOP kan vide hvilke sider der bliver besøgt, og hvor meget tid de besøgende bruger på at kikke på siderne. På baggrund af disse aggregerede data, kan FIRST STOP justere deres hjemmeside, så den bedre afspejler de besøgendes krav, og dermed tilbyder en mere kundeorienteret oplevelse. Takket være cookies, kan FIRST STOP for eksempel sikre, at de informationer der vises på skærmen ved dit næste besøg på hjemmesiden, er vist i henhold til dine præferencer som en bruger.

 

Hjemmesiden, samt bestemte notifikationer, såsom kampagne e-mailbeskeder, kan indeholde web beacons. Dette er meget små billeder eller objekter, som er indlagt i en side på hjemmesiden eller i en e-mail, de er normalt usynlige for brugeren, men giver FIRST STOP mulighed for at bekræfte om en bruger har set den pågældende side eller e-mail. Web beacons fungerer generelt sammen med cookies, og FIRST STOP bruger begge på samme måde.

 

For mere information vedrørende dette, bedes du læse vores cookie politik.

 

 

12.  Mindreårige

 

Individer under 18 år, bør ikke udlevere deres personlige data til os, uden samtykke og overvågning af deres forældre, eller værge. Uden en sådan tilladelse, ønsker FIRST STOP ikke at gemme personlige data fra sådanne individer, endvidere vil de ikke behandle eller videregive sådanne data, til tredjeparter. 

First Stop Danmark

Sigma 1, 8382 Hinnerup

Kundeservice