Meddelelse om Fortrolighed 


Før registrering bedes du venligst bemærke, at Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA, Belgien  bliver registeransvarlig for dine personoplysninger, som du har indsat ovenfor og senere i firststop.dk for at tilmelde dig og holde din konto, behandle dine ordre(r) og forespørgsler samt, af juridiske årsager, til at holde styr på de leverede tjenester/produkter og fakturaer, der er udstedt i forbindelse med sådanne tjenester/produkter og til at analysere dine eventuelle krav, som beskrevet i Almindelige Vilkår & Betingelser.

 

Det er ikke obligatorisk, at du giver os disse oplysninger, men uden dem kan vi ikke fortsætte med registreringen og/eller den handling, du har forespurgt hos os (de respektive felter vil være markeret som 'nødvendige'). Hvis du giver os 'ikke nødvendige' oplysninger, vil vi på din anmodning slette dem. Du bedes sende anmodningen hertil: 

  https://privacy.firststop.eu/?tmpl=dsr/tmpl_dsr_contact_form&language=da

 

Bemærk venligst, at selvom du sletter kontoen i systemet, vil transaktionsrelaterede oplysninger, såsom navn, efternavn, e-mail adresse og detaljer omkring den givne transaktion, blive gemt i vores system i op til max. 5 år.  

 

Du har ret til at modtage en kopi af dette dokument. Du har også ret til: 

 

·  adgang til dine personlige oplysninger (du kan når som helst modtage information om dine oplysninger),

 

·     berigtigelse af dine personlige oplysninger (du kan når som helst anmode om berigtigelse eller ajourføring af dine oplysninger - for eksempel hvis du ændrer dit navn, telefonnummer, adresse eller bil),

 

·        sletning af dine personoplysninger (vi vil slette dine oplysninger, hvis vi ikke er juridisk forpligtet til at beholde dem længere),

 

·      begrænsning af behandling (du kan angive, hvilke af de oplysninger, som du har givet, ikke må underkastes yderligere behandling af den registeransvarlige - f.eks. at du ikke længere vil have behandlet oplysninger om din bils kilometertal; vi vil slette dine oplysninger, såfremt vi ikke har juridisk grund – f.eks. en juridisk forpligtelse - til at beholde dem længere)

 

·  dataportabilitet (du har ret til at modtage dine oplysninger fra den registeransvarlige i almindeligt anvendte formater, der er maskinlæsbare. Du kan overføre dine oplysninger til andre registeransvarlige eller du kan anmode den registeransvarlige om at overføre dine oplysninger til en anden registeransvarlig udpeget af dig).

 

Du kan gøre alt dette via kontaktoplysningerne ovenfor.

 

Dine oplysninger kan blive videregivet til First Stop Europe NV/SA, understøttende markedsføringsagenturer og informationssystemudbydere, som udelukkende bistår den registeransvarlige i forbindelse med de respektive behandlingsaftaler og inden for det område, hvor vi behandler dine oplysninger for dig.

 

 

Hvis du mener, at behandlingen af oplysninger krænker dine lovbestemte rettigheder, har du ret til at indgive en klage via en persondatatilsynsmyndighed, især i dit sædvanlige bopælsland, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted. 

First Stop Danmark

Sigma 1, 8382 Hinnerup

Kundeservice