Fortrolighedsinformation (kontaktformularen) 

 

 

Inden du sender din forespørgsel, beder vi dig at lægge mærke til, at Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA, Belgien  bliver registeransvarlig af dine personlige oplysninger for at bearbejde dem og besvare dine spørgsmål vedr. vores aktivitet. Det er ikke nødvendig at oplyse de påkrævede data, men uden at have dem er vi ikke i stand at besvare dit spørgsmål (felter markeret som ‘påkrævet’). Vi vil kun opbevare dine data indtil vi bliver færdige med din forespørgsel. 

Hvis det sker, at du oplyser flere informationer end der er påkrævet, vi fjerner dem med det samme. Vi lover at fjerne dine personlige oplysninger med det samme og holde op med at bearbejde dem så snart som vi får sådan krav og protest per mail til: 

 https://privacy.firststop.eu/?tmpl=dsr/tmpl_dsr_contact_form&language=da

 

Du har ret til at modtage en kopi af dette dokument. Du har også ret til: 

 

·        adgang til dine personlige oplysninger (du kan når som helst modtage information om dine oplysninger), 

 

·        berigtigelse af dine personlige oplysninger (du kan når som helst anmode om berigtigelse eller ajourføring af dine oplysninger - for eksempel hvis du ændrer dit navn, telefonnummer, adresse eller bil), 

 

·        sletning af dine personoplysninger (vi vil slette dine oplysninger, hvis vi ikke er juridisk forpligtet til at beholde dem længere), 

 

·        begrænsning af behandling (du kan angive, hvilke af de oplysninger, som du har givet, ikke må underkastes yderligere behandling af den registeransvarlige - f.eks. at du ikke længere vil have behandlet oplysninger om din bils kilometertal; vi vil slette dine oplysninger, såfremt vi ikke har juridisk grund – f.eks. en juridisk forpligtelse - til at beholde dem længere) 

 

·        dataportabilitet (du har ret til at modtage dine oplysninger fra den registeransvarlige i almindeligt anvendte formater, der er maskinlæsbare. Du kan overføre dine oplysninger til andre registeransvarlige eller du kan anmode den registeransvarlige om at overføre dine oplysninger til en anden registeransvarlig udpeget af dig).

 

Al kontakt vedr. dine personlige data kan ske ved brug af de nedenstående kontaktoplysninger. 

Dine data kan videregives til First Stop Europe NV/SA, marketing kontorer og administratorens EDB-konsulenter, kun på basis af individuelle kontrakter mht. at behandle dine data.  

 

Husk venligst, at til at besvare vores Kunders forespørgsel, bruger vi hjælp af amerikanske enheder lokaliseret i USA. Dvs. at dine data bliver også afsløret til de parter i USA.  Læg venligst mærke til, at USA plejer ikke at beskytte data på samme niveau som EU, men dine data sendes til USA med hensyn til en kontrakt (Standard Kontraktklausuler) godkendt af den Europæiske Kommission. Du må godt få en  kopi af kontrakten, du bedes blot kontakte os.  

 

Dine data kan også sendes til uafhængige First Stop værksteder, som er nævnt af dig i kontaktformularen, for at bearbejde din forespørgsel mere effektiv. 

 

Hvis du synes, at vores data behandling er imod dine rettigheder, du kan klage til forhandleren, Datatilsynet eller den tilsvarende myndighed i landet hvor du er bosat, arbejder eller hvor vi har formodentlig overtrådt loven. 

 

 

Husk venligst at alle personlige data overgivet til First Stop DK bliver betragtet som fuldstændig fortrolige og bliver behandlet i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik og gældende lov.

First Stop Danmark

Sigma 1, 8382 Hinnerup

Kundeservice