Vind en Trådløs BOSE Højtaler i vores store sommerkonkurrence!

DE 4 VINDERE ER FUNDET: 

- Kasper Schuster Haaning Hansen

- Hans Karl Højgaard

- Katja Schirakow

- Gina Lambrecht Clemens

_______________________

 

Er du klar til at opleve fantastisk lydkvalitet og en trådløs musikoplevelse i verdensklasse? Så har du chancen for at vinde en eksklusiv BOSE højtaler i First Stop's store sommerkonkurrence! Vi giver dig muligheden for at forbedre dit lydunivers med denne lækre højtaler, der leverer en utrolig lydoplevelse.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig First Stop's nyhedsbrev ved at udfylde ovenstående formular. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du ikke kun chancen for at vinde denne fantastiske præmie, men også adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration inden for bilverdenen.

Vinderene findes den 15. august 2023, hvor vi vil udtrække intet mindre end 4 heldige vindere. Vinderne vil blive kontaktet direkte, så hold øje med din indbakke for at se, om du er en af de heldige! Vinderne bliver ligeledes offentliggjort på denne side. 

Tilmeld dig nu, og måske bliver du en af de heldige vindere af denne fantastiske præmie! Vinderne bliver ligeledes offentliggjort på denne side.

*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Bose konkurrence Image

Skal din bil være godt kørende til sommer?