First Stop konceptet

First Stop: et helt igennem europæisk netværk 

First Stop har næsten 2.000 professionelle dækcentre i 25 europæiske lande. Afhængigt af centrets speciale servicerer vores dækspecialister personvogne, varevogne, motorcykler, lastbiler og traktorer. Alle centre er indrettet til at give kunderne den bedste service og de bedste produkter. Det er kundefokus og den tekniske ekspertise, der gør hvert center til et First Stop-center. Vores netværk vokser hurtigt. Hvert år slutter ca. 100 uafhængige centre sig til vores netværk. Er du interesseret i blive First Stop-partner? Så send os en e-mail. Din lokale First Stop-repræsentant tager gerne imod dig for at informere dig yderligere.

Vores struktur

First Stop består af:

- Vores equity-partnere (centre, der ejes af selskabet i Frankrig, Spanien, Tyskland, Irland, Storbritannien, Schweiz, Holland og Belgien), som udgør en solid base af centre med udstrakt service og ekspertise. Alle equity-partnere nyder godt af backoffice-support af høj kvalitet. De er desuden i regelmæssig kontakt med de uafhængige partnere i deres respektive lande.

- Uafhængige partnere (franchisetagere) som har indgået en partnerskabsaftale med First Stop.

First Stop forener spidskompetencerne hos equity-partnere og uafhængige partnere med henblik på at opnå den bedst mulige forretningsudvikling og dækning i hele Europa og dermed imødekomme kundernes behov.

Hvad er fordelene ved at være First Stop-franchisetager?

- Flermærkekoncept

- Strategiske parnterskaber og aftaler med Bridgestone og andre kvalitetsleverandører.

- * Soft franchise-aftale: giver en høj grad af uafhængighed og frihed sammenlignet med andre aktører, så vores partnere kan tilbyde kunderne det bedste og samtidig udvikle forretningen i den retning, de foretrækker.

- Vognpark-aftaler.

- Et professionelt og dedikeret lederteam, som understøtter din forretningsudvikling (forretningsudviklingschefer).

- Støtte til centeridentitet, markedsføring og uddannelse.

- Opbakning fra et professionelt europæisk netværk og erfarne equity-partnere.

Sådan tilslutter du dig First Stop-netværket

Hvilken type partnerskab vi kan udvikle sammen, afhænger af de mærker, vores strategiske partnere tilbyder, kvaliteten af dit salgssted og din centeridentitet.

Kontakt vores forretningsudviklingschef i dit land for at få mere at vide om fordelene ved og vilkårene for at blive medlem af First Stop.

Find forhandler


Indtast by, postnr. eller adresse


search
gps_fixedFind min placering

First Stop Danmark

Sigma 1, 8382 Hinnerup

Kundeservice